Libnet.ro
UNICEF

23:45

Vicepremierul Viorel Stefan s-a inscris in cursa pentru conducerea ASF

Adevărul Adevărul,
Vicepremierul Viorel Stefan s-a inscris in cursa pentru conducerea ASF

Vicepremierul Viorel Stefan, ministru interimar al Cercetarii si Inovarii, a declarat pentru Profit. ro ca s-a inscris in cursa pentru conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), alaturi de alti 6 candidati, printre care actualul presedinte Leonardo Badea si vicepresedintele Mircea Ursache. continuă pe Adevărul

Vicepremierul Viorel Stefan, inscris in cursa pentru conducerea ASF

Vicepremierul Viorel Stefan si-a depus oficial candidatura, in Parlament, pentru functia de presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), alaturi de alti sase candidati.

Vicepremierul Viorel Stefan si-a depus candidatura pentru o functie importanta in ASF. Cine ii va lua locul in Guvern

Vicepremierul Viorel Stefan ar urma sa primeasca un post la Autoritatea pentru Supraveghere Financiara ASF), una dintre institutiile cu cele mai mari salarii din Romania. Astfel, locul de vicepremier ar urma.

Vicepremierul Viorel Stefan si-a depus candidatura pentru functia de presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara

Vicepremierul Viorel Stefan si-a depus oficial candidatura, in Parlament, pentru functia de presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), potrivit unui document obtinut de Mediafax.

Guvernul urmareste construirea unei banci nationale de sange

Agenda Guvernului cuprinde proiecte precum construirea unei banci nationale de sange si a unui centru de transfuzii pentru regiunea Bucuresti - Ilfov, a declarat astazi vicepremierul Viorel Stefan.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )