Libnet.ro
UNICEF

12:00

Vicepresedintele ASF, la Adevarul Live: Tot mai multe companii de stat vor fi listate

Adevărul Adevărul,
Vicepresedintele ASF, la Adevarul Live: Tot mai multe companii de stat vor fi listate

Pachete minoritare de actiuni a mai multor companii de stat vor fi listate la Bursa de Valori Bucuresti in acest an, printre care s-ar putea numara la Hidroelectrica, Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti si Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime Constanta, a declarat, la Adevarul Live, Mircea Ursache , vicepresedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF). continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 12.00: Mircea Ursache, vicepresedintele ASF, vorbeste despre perspectivele pietei de capital in 2017

Mircea Ursache, vicepresedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara, responsabil cu piata de capital, vorbeste la Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, despre perspectivele bursei de la valori de la Bucuresti din acest an, dar si despre evenimentele care au marcat-o in 2016.

Sediul unui post de politie din judetul Vaslui a luat foc. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului

Mai multe forte din cadrul Inspectoratului de Urgenta Vaslui intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit luni dimineata la Postul de Politie Muntenii de Jos.

Politistii clujeni au tinut un moment de reculegere in memoria colegului lor din Maramures, ucis cu mai multe lovituri de cutit in sectia de politie

Sirenele masinilor de politie au sunat secunde bune duminica, 8 ianuarie, in jurul orei 14. 00, la Cluj in memoria politistului Gherghe Nistor din Viseu de Jos, ucis cu mai multe lovituri de cutit, pe 4 ianuarie, in biroul sau din sectia de politie.

Mai multe masini ramase blocate pe drumurile din Vaslui. Autoritatile fac apel la soferi sa evite deplasarile: Vizibilitatea este foarte redusa

Mai multe persoane, printre care si un copil, au ramas izolate pe camp, timp de mai multe ore, dupa ce masinile in care se aflau s-au blocat in zapada, in cursul diminetii de duminica, pe diferite sectoare de drumuri judetene din Vaslui. Autoritatile au intervenit si au reusit sa-i salveze pe cei inzapeziti. Doua drumuri nationale sunt inchise in judetul Vaslui, iar pe drumul european 85, in zona Dobrina, traficul este restrictionat.

Efectele Codului Rosu in Ialomita: 12 sate fara curent electric, mai multe masini prinse sub nameti

In momentul de fata, din cauza viscolului, 12 localitati rurale din Ialomita sunt fara curent electric. De asemenea, un tren de calatori si mai multe masini au ramas blocate in zapada.

Cod portocaliu de viscol.Mai multe drumuri nationale si Autostrada A2, inchise. Patru judete, izolate

Mai multe drumuri nationale din judetele Buzau, Giurgiu, Vrancea, Braila, precum si Autostrada Soarelui sunt inchise, vineri dimineata, din cauza viscolului.

Patru detinuti din Guantanamo au fost transferati in Arabia Saudita. Casa Alba: Urmeaza mai multe mutari pana pe 20 ianuarie

Patru detinuti yemeniti au fost transferati din inchisoarea militara americana de la Guantanamo Bay si au sosit joi in Arabia Saudita, potrivit AFP. Casa Alba sustine ca mai multe transferuri vor avea loc pana in data de 20 ianuarie, cand presedintele Barack Obama va preda mandatul, scrie Reuters.

Castigatori Globurile de Aur 2017: cine a castigat cele mai multe trofee. La La Land, cel mai premiat film din istoria galei

Filmul La La Land si serialul The Crown se numara printre marii castigatori ai Globurilor de Aur 2017. Adevarul prezinta lista completa a castigatorilor celei de-a 74 editii a Globurilor de Aur.

Serviciile germane de informatii se confrunta cu o miscare islamista tot mai fragmentata in tara

Serviciile germane de informatii se confrunta cu o miscare islamista periculoasa si tot mai fragmentata, a declarat seful agentiei de informatii interne de la Berlin, BfV, intr-un interviu acordat DPA la mai putin de trei saptamani dupa atacul de la Targul de Craciun.

Horoscop zilnic, 7 ianuarie 2017: Fecioarele primesc incasari din mai multe parti

Horoscop zilnic, 7 ianuarie 2017: Taurii au sanse la iubiri impulsive, Leii isi imbunatatesc sectorul finanaciar, iar Sagetatorii trebuie sa fie mai economi.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2468 seconds )