Libnet.ro
UNICEF

15:17

Aproape jumatate dintre romanii cu studii superioare care nu isi pun Internet acasa din cauza motiveaza asta prin faptul ca nu il considera util sau interesant (studiu)

Hotnews Hotnews,
 Aproape jumatate dintre romanii cu studii superioare care nu isi pun Internet acasa din cauza motiveaza asta prin faptul ca nu il considera util sau interesant (studiu)

N-ai fi zis! Aproape jumatate dintre romanii cu studii superioare spun ca nu isi pun Internet pe computerele de acasa pe motiv ca nu il considera util sau interesant. Mai mult, peste jumatate dintre absolventii de facultate spun ca lipsa indemanarii ii impiedica sa lucreze de acasa pe Internet. Asta reiese dintr-o cercetare publicata in urma cu cateva zile de Institutul National de Statistica. Lucrarea poate fi citita aici. continuă pe Hotnews

Aproape jumatate dintre romanii cu studii superioare spun ca nu isi pun Internet acasa din cauza ca nu il considera util sau interesant (studiu)

N-ai fi zis! Aproape jumatate dintre romanii cu studii superioare spun ca nu isi pun Internet pe computerele de acasa pe motiv ca nu il considera util sau interesant. Mai mult, peste jumatate dintre absolventii de facultate spun ca lipsa indemanarii ii impiedica sa lucreze de acasa pe Internet. Asta reiese dintr-o cercetare publicata in urma cu cateva zile de Institutul National de Statistica. Lucrarea poate fi citita aici.

Jumatate dintre angajatii acestei institutii, salarii taiate de la 1 ianuarie. Cele mai mari scaderi vor fi de 20%

Salariile a jumatate dintre angajatii Consiliului Concurentei vor scadea de la 1 ianuarie, ca urmare a modificarilor fiscale, cele mai mari diminuari fiind de 20% la directori, a declarat, marti, presedintele.

Bogdan Chiritoiu: Salariile a jumatate dintre angajatii Consiliului Concurentei vor scadea de la 1 ianuarie, in urma modificarilor fiscale

Salariile a jumatate dintre angajatii Consiliului Concurentei vor scadea de la 1 ianuarie, ca urmare a modificarilor fiscale, a declarat marti presedintele institutiei, Bogdan Chiritoiu, in cadrul comisiilor de specialitate reunite din Parlament pentru avizarea proiectului de buget pe 2018, potrivit Agerpres. Chiritoiu a precizat ca a cerut solutii Guvernului, insa nu a primit raspunsuri pana acum.

O masa cu carne o data la doua zile sau doua perechi de pantofi adecvati, printre luxurile pe care jumatate dintre romani nu si le permit

Cruda realitate din tara cu cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana! Jumatate din populatia Romaniei este privata de mijloacele materiale si sociale necesare unei vieti decente. Ce inseamna asta? Ca 50% dintre romani nu isi permit,.

ştiri din Economie

actualitate, 15:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )