Libnet.ro
UNICEF

20:17

Este oficial cel mai scump oras din Romania. Preturile, cu 14% mai mari ca in Bucuresti

Antena3 Antena3,
Este oficial cel mai scump oras din Romania. Preturile, cu 14% mai mari ca in Bucuresti

Preturile medii solicitate pentru apartamentele disponibile spre vanzare la nivel national au inregistrat, in luna aprilie, o scadere usoara, de 0,3%, de la 1. 200 la 1. 197 de euro pe metru patrat util, conform. continuă pe Antena3

Este orasul cu cea mai mare suprafata din Romania, insa putini au auzit de el

Cele mai mari orase din Romania in functie de numarul de locuitori sunt Bucurestiul, Cluj-Napoca sau Timisoara, insa daca ne uitam la suprafata, acestea nici macar nu se gasesc pe primele trei.

Cum arata cel mai gras copil din lume, dupa ce a pierdut 83 de kilograme (FOTO)

Un pusti de 12 ani din Indonezia, care cantarea 190 de kilograme, a pierdut titlul de cel mai gras copil din lume dupa ce a reusit sa scape de 83 de kilograme. Arya Permana suferea de obezitate.

Cea mai cunoscuta CLARVAZATOARE din Romania anunta MARELE DEZASTRU: Vor fi urmari GRAVE pentru POPOR

Cea mai cunxoscuta clarvazatoare din Romania, Maria Gheorghiu, a lansat pe blogul personal o noua profetie cutremuratoare. in aceasta dimineata, m-a trezit un glas care -mi spune ceva cutremurator. Glasul.

O jurnalista din Romania a dezvaluit cel mai delicat moment din viata sa. A aflat ca tatal care a crescut-o nu este cel biologic

A invins cancerul si si-a vazut visul de a deveni mamica, dar Sanda Nicola a povestit care a fost cel mai delicat moment pe care l-a trait in viata sa. Clipa cand a aflat ca tatal care a crescut-o nu este.

Cel mai mare exercitiu NATO n Romania din 2018 are loc n aceasta saptamna n Marea Neagra: 21 de nave militare 10 aeronave de lupta si un submarin participa la Sea Shield 18

Nu mai putin de 21 de nave militare, 10 aeronave de lupta si un submarin participa in aceasta saptamana la SEA SHIELD 18, cel mai mare exercitiu NATO organizat pe flancul sudic si estic al Aliantei Nord Atlantice in 2018. Peste 2. 300 de militari americani, britanici, bulgari, greci, romani, spanioli si turci vor pune in aplicare proceduri standard NATO de lupta impotriva amenintarilor asimetrice, aeriene, submarine si maritime, conform unui scenariu bazat pe o situatie geopolitica fictiva, anunta Fortele Navale Romane, organizatorul exercitiului.

Dorinel Munteanu, executat silit de fosta sotie. Unde a ajuns sa lucreze cel mai selectionat jucator din istoria nationalei

Probleme financiare pentru fostul mare jucator Dorin Munteanu, membru marcant al Generatiei de Aur. Acesta este amenintat cu executarea silita de catre fosta sotie, aceasta reusind sa obtina si o prima.

Cel mai batran paianjen a murit intepat de o viespe, ca uneori asa e viata

Cel mai batran paianjen din lume, cunoscut de cercetatori drept Numarul 16, a murit la varsta de 43 de ani, dupa ce a fost intepat de o viespe. Numarul 16 parea un paianjen cartita normal la aspect si la comportament, dar totusi era special era cel mai batran din lume. Insecta facea parte din [].

Pretul petrolului, cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Pretul petrolului au depasit 70 de dolari pe baril pentru prima oara din noiembrie 2014. Cotatiile au ajuns la acest nivel pe fondul tensiunilor legate de Acordul Iranian, dar si al crizei politice din Venezuael.

Impresiile unei cunoscute bloggerite dupa ce a vizitat un oras din Romania: Cum sa ai o asemenea bijuterie in propria tara si sa nu stii de ea?

Peste 80 de milioane de euro este suma investita, in ultimii ani, intr-un oras din Romania, oras care a devenit o adevarata atractie pentru turistii din tara sau de peste hotare. Autoritatile au renovat cladirile, muzeele si vechea cetate, iar majoritatea banilor folositi inteligent au venit din fonduri europene.

Banca Mondiala: in 2025, cele mai sarace regiuni din Romania, Polonia, Bulgaria si Ungaria le vor depasi pe cele cu crestere redusa

Raportul Bancii Mondiale Rethinking Lagging Regions arata ca cele mai sarace regiuni din Romania, Polonia, Ungaria si Bulgaria vor fi in medie mai bogate decat regiunile cu crestere redusa din Italia, Spania, Portugalia si Grecia, pana in 2025, daca vor continua tendintele din ultimul deceniu.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3312 seconds )