Libnet.ro
UNICEF

01:05

Util pentru studenti: Top 10 cele mai mici chirii din cartierul Militari

Adevărul Adevărul,
Util pentru studenti: Top 10 cele mai mici chirii din cartierul Militari

Pentru studentii din Bucuresti, cartierul Militari este unul dintre cele mai atractive pentru inchirierea unei locuinte asta atat datorita apropierii de mai multe facultati, cat si accesului facil la mijloacele de transport in comun, in special metrou. continuă pe Adevărul

Top cinci cele mai rapide animale din lume. Unele pot depasi lejer o masina de curse

Recordul de viteza este detinut de soimul calator, care poate atinge pana la 380 de km/ora. Ghepardul este cel mai rapid animal de pe pamant, iar strutul este cel mai rapid animal biped.

Top 5 cele mai rapide animale din lume. Unele pot depasi lejer o masina de curse

Recordul de viteza este detinut de soimul calator, care poate atinge pana la 380 de kilometri pe ora. Ghepardul este cel mai rapid animal de pe pamant, iar strutul este cel mai rapid animal biped.

Horoscop, duminica, 3 septembrie 2017: Berbecii intra in conflict cu cei dragi, pentru ca aleg cele mai nepotrivite metode de comunicare

Horoscop 3 septembrie 2017: Berbecii intra in conflict cu cei dragi fiindca aleg cele mai nepotrivite metode de comunicare, informeaza Libertatea. Horoscop 3 septembrie 2017 Berbec Exista.

Cum trebuie intretinute cele mai populare flori de toamna. Momentul ideal in care trebuie plantati si udati trandafirii

Crizantema, dalia si trandafirul sunt in topul celor mai populare flori de toamna. Cum trebuie acestea ingrijite pentru a se mentine cat mai mult timp si ce conditii recomanda un specialist, aflati din articolul urmator.

Alexandria in topul orasele cele mai neavantajoase din punct de vedere al facilitatilor educationale

Alexandria se numara printre orasele cele mai neavantajoase din punct de vedere al facilitatilor educationale, potrivit unei analize realizate de platforma de imobiliare Storia. ro in colaborare cu agentia de cercetare DD Research.

Cele mai amuzante bancuri despre afaceristi: secretul succesului, in doua cuvinte

Adevarul va prezinta un top al celor mai amuzante bancuri despre afaceristi. Va invitam sa continuati topul, la comentarii, cu bancurile pe care le cunoasteti din aceeasi categorie.

Ponta, catre Tudose: Aveti venituri mai mici decat in 2016, cheltuieli mai mari. Trebuia o rectificare negativa. Credeti ca daca o faceti mai tarziu va fi pozitiva?

Fostul premier Victor Ponta l-a intrebat in plenul Parlamentului pe prim-ministrul Mihai Tudose de ce nu s-a facut o rectificare bugetara pana acum, rectificare care ar fi trebuit sa fie negativa, intrucat potrivit executiei bugetare venituril sunt mai mici cu 1 miliard fata de 2016 si cheltuielile cu 16 miliarde mai mari.

Una dintre cele mai mari companii aeriene din lume face recrutari in Romania. Ce criterii trebuie sa indeplineasca angajatii

Una dintre cele mai mari companii aeriene din lume, operatorul Qatar Airways, a anuntat ca recruteaza personal de cabina la Bucuresti. Compania aeriana va organiza pe 10 septembrie, o sesiune de recrutare.

Sistemul de operare Windows Mobile supravietuieste, cumva, de la an la an. Care sunt cele mai noi smartphone-uri care il ruleaza

Anul este 2017 si Windows Mobile se afla, in continuare, in dotarea a mai multor producatori de smartphone-uri. Doua astfel de dispozitive tocmai s-au lansat la IFA Berlin 2017.

Trasul in teapa, din cele mai vechi timpuri pana la Basescu. La origini, a fost un obicei al sasilor din Transilvania

De-a lungul timpului, oamenii au gasit procedee dintre cele mai oribile pentru a-si tortura si ucide semenii. Unul dintre cele mai ingrozitoare a fost trasul in teapa.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )