Libnet.ro
UNICEF

22:15

DE LA DOOSAN SIF-Banat Crisana a cumparat cea mai mare parte a platformei IMGB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DE LA DOOSAN SIF-Banat Crisana a cumparat cea mai mare parte a platformei IMGB

Alexandru Voicu, Sindicatul Dreptatea IMGB: Daca se schimba complet destinatia si se merge doar pe imobiliare, probabil ca noul proprietar va vinde o parte din utilaje, iar cealalta va merge la fier vechi SIF Banat-Crisana SIF1) a semnat, la finele saptamanii trecut, contractul de vanzare-cumparare pentru achizitionarea pachetului de actiuni reprezentand 99,92% din capitalul social al Doosan IMGB, ce detine o platforma industriala de 540. 000 de metri patrati in Berceni, reiese dintr-un raport al societatii de investitii financiare postat, ieri, pe site-ul operatorului pietei noastre de capital. continuă pe Ziarul Bursa

Cea mai mare parte din platforma IMGB va fi vanduta. Cine vrea sa cumpere terenul de 54 de hectare

Coreenii de la Doosan, cei care detin cea mai mare parte din platforma pe care se afla fostul colos industrial IMGB, vor sa vanda aproape toate actiunile catre o societate de investitii financiare, tranzactia urmand sa fie finalizata dupa ce va primi avizul Concurentei.

AGENTIA EUROPEANA DE MEDIU: Romania are cea mai mare rata a deceselor din cauza poluarii din Europa

Romania este statul UE cu cea mai mare rata de decese legate de factorii de mediu, potrivit unui studiu publicat marti de Agentia Europeana de Mediu AEM). Astfel, 19% din decesele inregistrate anual in Romania sunt legate de poluarea atmosferica si fonica, efectele schimbarilor climatice de exemplu caniculele) si expunerea la substante chimice periculoase, anunta g4media.

Planul UE pentru 100 de orase: cea mai mare transformare pana in 2030

UE are un obiectiv de a aduce o suta de orase la nivelul de neutralitate din punct de vedere al emisiilor de CO2 pana in 2030, ca parte a programului sau Orizont Europa, care va fi lansat anul.

Citu, dupa anuntul INS privind prabusirea PIB cu 12%: Vesti bune pentru economie. Salariile au crescut in cea mai mare criza din ultima suta de ani

Ministrul Finantelor Florin Citu afirma, dupa ce INS a anuntat ca PIB a scazut cu 12,3% fata de trimestrul 1, ca vestle din economie sunt bune, in contextul celei mai mari crize economice din ultima suta de ani si ca injectia de lichiditate a functionat perfect.

FOTO Cum arata planurile pentru Proteus, cea mai mare statie de cercetare submarina construita vreodata

Fabian Cousteau, nepotul faimosului oceanograf si producator de documentare Jacques Cousteau, a prezentat un ambitios nou proiect care ii va permite sa traiasca sub apa mai mult de o luna scrie Business Insider.

Facebook rezolva cea mai mare problema din Messenger: cum te-a scapat de spam

Intr-o perioada in care raspandirea de stiri false reprezinta cel mai periculos fenomen din online, Facebook incearca sa-l previna printr-un update la Messenger. Au trecut cativa ani de.

Los Angeles a inregistrat cea mai mare temperatura din istorie

Duminica temperaturile din Los Angeles au atins 49. 9 grade Celsius, cele mai ridicate valori din istorie, relateaza Mediafax care citeaza Abc News.

Coronavirus. Judetul cu cea mai mare rata de transmitere la nivel national

In ultimele 6 luni s-aufacut tot felul de analize si de scenarii cu privire la pandemia de coronavirus. Autoritatile au transmis zilnic datele oficiale, iar in acest moment, modul de desfasurare al.

Yuanul Chinei ar putea deveni a treia cea mai mare moneda de rezerva din lume, depasind lira sterlina in 10 ani

Analistii Morgan Stanley isi mentin previziunea ca yuanul chinez va reprezenta 5% pana la 10% din activele de rezerva valutare globale pana in 2030. Yuanul reprezinta in prezent aproximativ 2% din activele de rezerva valutare globale, au spus ei.

Cea mai mare problema cu panourile electrice defecte

Desi panourile solare pot juca un rol important in lupta cu incalzirea globala, ele pot deveni in acelasi timp si bucati mari de deseuri electronice, cand ajung la finalul vietii. Pana.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )