Libnet.ro
UNICEF

07:15

Amanarea platii utilitatilor, o idee buna care risca sa dea gres

Adevărul Adevărul,
Amanarea platii utilitatilor, o idee buna care risca sa dea gres

Parlamentul a adoptat vineri un proiect PSD, ALDE si Pro Romania prin care romanii si companiile pot solicita, pentru o perioada de trei luni, amanarea platii facturilor lunare la utilitati, respectiv: apa-canal, energie, gaze, salubritate, servicii telefonice si de internet, cablu TV, cu exceptia serviciilor de voce si de date mobile. continuă pe Adevărul

PNL va ataca la Curtea Constitutionala legile PSD privind amanarea ratelor si suspendarea platii utilitatilor: Parca sunt scrise de Viorica Dancila si Danut Andrusca

PNL a anuntat, vineri, ca ataca la CCR proiectele referitoare la amanarea platii ratelor bancare si suspendarea platii la utilitati. Liderul deputatilor liberali, Florin Roman, sustine ca cele doua legi sunt populiste, scrise parca de Viorica Dancila si Danut Andrusca.

Guvernul a aprobat normele de aplicare pentru amanarea platii ratelor. Citu: O masura care ii sustine pe clientii bancilor si permite sistemului financiar bancar sa functioneze (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat vineri ca au fost aprobate normele de aplicare ale ordonantei de urgenta care prevede amanarea platii ratelor cu pana la noua luni pentru persoanele afectate de.

: Ordonanta Guvernului privind amanarea platii ratelor la contractele de credit a intrat in vigoare

OUG 372020 privind amanarea platii ratelor, devine aplicabila incepand cu 6 aprilie 2020. Normele de implementare ale OUG 372020 tocmai au fost publicate in Monitorul Oficial al Romaniei. Chiar daca ordonanta este in vigoare si isi produce efectele, aceasta va ajunge in Parlament pentru a fi aprobatamodificatarespinsa, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Ce a aprobat Guvernul: Normele de aplicare pentru amanarea platii ratelor Modificarea schemelor de garantare pentru IMM-uri Stimulentul pentru medici, discutat in prima lectura

Guvernul a aprobat in sedinta de joi normele metodologice de aplicare a OUG privind amanarea pana la noua luni a platii ratelor bancare. in aceeasi sedinta, au fost modificate prin OUG schemele de garantare pentru IMM-uri, pentru a le pune in acord cu cerintele Comisiei Europene, fiind considerate ajutor de stat. Astfel, normele de aplicare pentru creditele IMM au fost citite in prima lectura si urmeaza sa fie adoptate in sedinta de luni. Vezi ce s-a mai aprobat.

FNGCIMM calibreaza mecanismele de garantare si comunicare ce vor permite amanarea platii dobanzilor la creditele ipotecare

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderile Mici si Mijlocii FNGCIMM calibreaza mecanismele de garantare si comunicare ce vor permite amanarea si esalonarea la plata a dobanzilor la creditele ipotecare ale persoanelor fizice afectate de pandemia COVID-19, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )