Libnet.ro
UNICEF

13:30

Legile care amana ratele bancare si plata utilitatilor - atacate la CCR de liberalul Florin Roman

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Legile care amana ratele bancare si plata utilitatilor - atacate la CCR de liberalul Florin Roman

Deputatul liberal Florin Roman a atacat la Curtea Constitutionala a Romaniei legile PSD care prevad amanarea ratelor bancare cu pana la sase luni sI plata facturilor la utilitati. continuă pe Ziarul Bursa

Normele de aplicare a Ordonantei care amana ratele - aprobate de Guvern

Normele de aplicare a Ordonantei de Urgenta care amana ratele bancare cu pana la 9 luni au fost aprobate in sedinta de Guvern de noaptea trecuta, dupa cum a anuntat ministrul Finantelor Florin Citu, pa pagina sa de Facebook. Oficialul a precizat: Au fost aprobate si normele de aplicare pentru cea mai curajoasa masura din UE care vine in sprijinul celor care au rate la banca.

ANDREI BURZ-PINZARU, REFFASOCIATI - DESPRE ORDONANTA SI LEGEA CARE AMANA RATELE IN CRIZA COVID 19: Suntem in situatia sa aveam doua acte normative cu acelasi obiect, dar in neconcordanta de reglementare

Nici in perioada de criza fara precedent pe care o traversam, Parlamentul si Guvernul nu reusesc sa aiba o viziune unitara asupra deciziilor de luat si a modului in care acestea se cuvine sa fie legiferate, este de parere Andrei Burz-Pinzaru, Managing Partner in cadrul Reff and Asociati.

ANDREI BURZ-PINZARU, REFFASOCIATI - DESPRE ORDONANTA SI LEGEA CARE AMANA RATELE IN CRIZA COVID 19: Suntem in situatia sa aveam doua acte normative cu acelasi obiect, dar in neconcordanta de reglementare

ACTUALIZARE: - 13:53 - Normele de aplicare a Ordonantei de Urgenta au fost publicate in Monitorul Oficial. --- Nici in perioada de criza fara precedent pe care o traversam, Parlamentul si Guvernul nu reusesc sa aiba o viziune unitara asupra deciziilor de luat si a modului in care acestea se cuvine sa fie legiferate, este de parere Andrei Burz-Pinzaru, Managing Partner in cadrul Reff and Asociati.

Ce notari publici, avocati si executori judecatoresti isi pot amana plata utilitatilor si chiriei

Guvernul are pe ordinea de zi a sedintei de luni un proiect de hotarare privind criteriile prin care sunt stabiliti notarii publici, avocatii si executorii judecatoresti care pot amana platile la utilitati si chirii, pe perioada situatiei de urgenta. Unul dintre criterii este sa fi avut in 2019 un venit net de maxim 200. 000 euro.

Poti amana plata utilitatilor? Parlamentarii au dat votul pe legea amanarii facturilor

Dupa amanarea ratelor a fost votata si legea pentru amanarea facturilor la utilitati. Decizia finala e acum la presedintele Klaus Iohannis. Legea care a fost votata de Parlament pe 3.

Discriminare in legea care amana timp de trei luni plata la internet, telefonie si TV: Orange si Vodafone, avantajate masiv printr-un amendament al PSD

Cei mai mari furnizori de telefonie mobila si internet mobil, Orange si Vodafone, vor fi avantajati semnificativ in raport cu rivalii Telekom si RCSRDS de legea adoptata vineri in Parlament si trimisa spre promulgare la presedintele Iohannis. Un amendament introdus de grupul parlamentar PSD permite persoanelor fizice si firmelor sa ceara amanarea pentru 3 luni a platii facturilor de utilitati, printre care si internet, telefonie si cablu TV, cu exceptia serviciilor de voce si date mobile.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )