Libnet.ro
UNICEF

21:30

Citu, PNL: Rectificarea da cei mai multi bani pentru proiectele baronilor PSD

Adevărul Adevărul,
Citu, PNL: Rectificarea da cei mai multi bani pentru proiectele baronilor PSD

Senatorul PNL Florin Citu afirma ca liderul PSD, Liviu Dragnea, si consilierul premierului, Darius Valcov prin rectificarea bugetara cresc cheltuielile de personal in sectorul public si dau cei mai multi bani pentru proiectele baronilor PSD. continuă pe Adevărul

Vrei sa atragi mai multi bani in viata ta? Ajuta-te de Feng Shui: ia o laveta si fa acest ritual

Principiile Feng Shui pot influenta energiile celor mai importante aspecte ale vietii. Fie ca este vorba de sanatate sau abundenta, simbolurile chinezesti ne pot ajuta in toate domeniile vietii. Puteti.

Mihaela Buzarnescu, despre momentele dificile ale carierei: Am fost foarte aproape sa ma retrag. Cei mai multi mi spuneau ca sunt batrna si ca ar trebui sa-mi caut un loc de munca

Mihaela Buzarnescu traverseaza cea mai frumoasa perioada a carierei, reusind sa castige primul sau titlu WTA si sa ajunga pe locul 20 in clasamentul mondial. Jucatoarea de 30 de ani a povestit, intr-un interviu pentru WTA, despre momentele dificile ale carierei sale, cand a fost la un pas sa se retraga. Cei mai multi oameni nu credeau in mine. imi spuneau ca sunt cu adevarat batrana si ca ar trebui sa-mi caut un loc de munca, sa fiu antrenoare, a spus Mihaela Buzarnescu.

Pateul VEGETAL, bomba pentru sanatate! Ce contine cu adevarat si care marca are cei mai multi aditivi

Infocons a realizat un studiu comparativ cu privire la evolutia produselor tip pate vegetal/pasta vegetala. Din punct de vedere al aditivilor alimentari, acestia au fost in mod constant prezenti intr-o.

Viata de parlamentar: bani mai multi, munca mai rar

Deputatii si senatorii au muncit in Parlament, in medie, doua zile si jumatate pe saptamana, primind lunar indemnizatii de cel putin 10. 000 de lei, la care adauga alte beneficii, cum ar fi bani pentru cazare si transport.

Viata de parlamentar: bani mai multi, munca mai rar. Cat au muncit deputatii si senatorii in prima jumatate a lui 2018

Deputatii si senatorii au muncit in Parlament, in medie, doua zile si jumatate pe saptamana, primind lunar indemnizatii de cel putin 10. 000 de lei, la care adauga alte beneficii, cum ar fi bani pentru cazare si transport.

Catedrala Mntuirii Neamului primeste nca 115,5 milioane de lei de la buget / Ministrul Finantelor, dupa ce anul trecut sustinea impozitarea bisericii: Eu cred ca este normal si de bun simt sa alocam bani pentru ca n noiembrie sa fie prima slujba

Secretariatul General al Guvernului va fi primi, in urma rectificarii bugetare, 115,5 milioane de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului, potrivit unui comunicat al Ministerului Finantelor. Eugen Teodorovici, ministrul finantelor, sustine ca este normal, logic, de bun simt si legal sa fie alocati bani pentru catedrala, pentru ca in luna noiembrie sa aiba loc prima slujba. Acelasi ministru sustinea in luna iunie 2017 ca biserica ar trebui impozitata si cerea reprezentantilor BOR sa ajunga in secolul 21. Catedrala se construieste in mare parte cu bani publici. De altfel, chiar recent, s-au dat alte 10 milioane lei de la bugetul Primariei Capitalei, pe langa cele 15 milioane alocate deja.

Statul investeste enorm in industria de aparare. Fabricile de armament au primit in primele luni din 2018 de 3,5 ori mai multi bani decat tot anul trecut

Statul a investit in acest an sume imense in industria romaneasca de armament. Concret, in primele sase luni ale anului 2018, industriei de aparare i-au fost acordate 69 de milioane de lei pentru investitii, de peste trei ori mai mult decat in tot anul 2017 si de peste patru ori mai mult decat in anul 2016, se arata intr-un raport al Ministerului Economiei.

Elevul ajutat de romani sa ajunga la doua olimpiade internationale a primit mai multi bani decat avea nevoie. Ce a decis adolescentul sa faca cu surplusul

David Turturean a decis sa doneze, la randul lui, o parte dintre banii primiti prin generozitatea unor romani pentru a putea participa la doua olimpiade internationale.

Ce iNCURCATURA: E vorba de multi bani! Adevarul despre Mihai Bendeac a iesit la iveala...

Actorul Mihai Bendeac a fost in centrul unui nou scandal la Antena 1. Unul dintre concurenti, Bogdan Zloteanu, i-a spus actorului ca isi face meseria doar pentru bani. Mihai Bendeac a replicat ca acest partic.

Dusmanii sistemului financiar traditional atrag din ce in ce mai multi bani: cate miliarde de dolari au primit anul acesta

Industria fintech castiga din ce in ce mai mult teren in fata sistemului financiar traditional, indiferent ca vorbim despre Brazilia, Germania sau Statele Unite ale Americii. Startup-urile din industrie ies in fata cu solutii care ii fac pe investitori.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,264 seconds )