Libnet.ro
UNICEF

20:02

Citu: Romania a ajuns a 68-a cea mai competitiva economie din lume. in urma cu doi ani era a 53-a

Adevărul Adevărul,
Citu: Romania a ajuns a 68-a cea mai competitiva economie din lume. in urma cu doi ani era a 53-a

Romania a ajuns, dupa un an si jumatate de guvernare sub Liviu Dragnea si Darius Valcov, sa fie a 68-a cea mai competitiva economie din lume, in timp ce acum doi ani era a 53-a, atrage atentia senatorul liberal Florin Citu. continuă pe Adevărul

Romania, din nou tara cu cea mai mare inflatie anuala din UE, pentru a saptea luna consecutiv

Romania a avut in august, pentru a saptea luna consecutiv, cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 4,7%, dupa o rata anuala a inflatiei de 4,3% inregistrata in iulie, arata.

Eurostat: Romania a avut si in luna august cea mai mare inflatie din UE

Romania a inregistrat in iulie, pentru a saptea luna la rand, cea mai mare rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana, de 4,7%, in timp ce media europeana s-a situat la 2,1%, arata datele publicate de institutul european de statistica Eurostat.

Eurostat: Romania, cea mai mare crestere a costului orar al fortei de munca din UE

Costul total al fortei de munca in Romania a inregistrat cea mare crestere din randul statelor membre ale Uniunii Europene UE), in trimestrul doi din 2018, comparativ cu perioada similara din 2017, conform datelor publicate vineri de Oficiul european pentru Statistica Eurostat).

Sorina Pintea despre asigurarile de sanatate: Romnii au dreptul la aceleasi servicii de calitate ca si n tarile vest europene. Din pacate, avem cea mai mica contributie din Europa

Pacientii din Romania au dreptul la aceleasi servicii de calitate ca si in tarile vest europene, cu care intotdeauna ne comparam, dar din pacate avem cea mai mica contributie din Europa si contribuim 5 milioane pentru 17 milioane, a afirmat luni ministrul Sanatatii. Sorina Pintea a adaugat ca ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, nu s-a referit, in declaratiile sale recente privind posibile pachete de servicii medicale diferentiate in functie de contributia la asigurarile de sanatate, la faptul ca cetatenii din Romania nu vor beneficia de servicii egale in ce priveste programele de sanatate.

Cea mai mare greseala a femeii in relatia cu barbatul!Preotul Constantin Necula spune ce inseamna o relatie perfecta si femeia ideala

Cea mai mare greseala a femeii in relatia cu barbatul este sa-l anuleze cu pretentii absurde. Distrugand tocmai libertatea reactiei, a vointei care limpezeste.

Dieta de 8 ore: slabeste 4 kilograme cu cea mai scurta dieta din lume!

Aceasta reteta de 8 ore este numita si cea mai scurta dieta din lume. Este extrem de eficienta iar rezultatele sale se vad imediat. La prima vedere pare simplu, insa exista cateva reguli pe care trebuie.

Prietena lui Bendeac, cea mai noua concurenta de la Exatlon. Vedeta a fost repartizata in echipa Faimosilor (FOTO)

Roxana Vancea este cea mai noua concurenta de la Exatlon, repartizata in echipa Faimosilor. Antrenoarea de fitness a intrat deja in competitia din Republica Dominicana iar forma ei fizica si-a spus.

Revine cea mai IUBITA MASINA din Romania: ANUNTUL OFICIAL in legatura cu Dacia 1300...

Dacia 1300, masina care a pus practic Romania in miscare, a ajuns sa fie extrem de populara pe site-urile de anunturi auto. Desi nu este o masina recunoscuta ca foarte valoroasa, din cauza numarului mare.

Prezentator TV, prins cu droguri! Legatura pe care o are cu cea mai temuta grupare de interlopi din Romania

Legatura dintre artistul disparut fara urma, un mafiot din gruparea Sportivilor si un prezentator prins cu droguri! Citeste mai mult.

Cea mai emotionanta fotografie cu Andreea Banica. in pat, alaturi de baietelul ei

Andreea Banica pare ca a inceput saptamana mai bine ca niciodata si a vrut sa le impartaseasca acest lucru si fanilor ei. Artista a postat in aceasta dimineata pe Instagram o fotografie in care.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )