Libnet.ro
UNICEF

15:17

OMV reactioneaza dupa ce Darius Valcov a acuzat compania de intelegeri cu presedintele Iohannis pe legea offshore

Adevărul Adevărul,
OMV reactioneaza dupa ce Darius Valcov a acuzat compania de intelegeri cu presedintele Iohannis pe legea offshore

OMV a reactionat marti cu privire declaratiile lansate recent de Darius Valcov, consilierul pe probleme economice al premierului, potrivit carora compania a avut intelegeri cu presedintele Klaus Iohannis pe legea offshore. continuă pe Adevărul

Darius Valcov s-a DETONAT prin afirmatiile despre incercarea de racolare de catre KGB. Legea il obliga sa informeze premierul si serviciile secrete

Eminenta cenusie a PSD, Darius Valcov si-a creat singur problemele uriase dupa ce marti a afirmat ca a primit, prin intermediul lui Cozmin Gusa, oferta de a fi racolat de catre KGB. Acest lucru.

Darius Valcov: S-a dorit sa fiu racolat de KGB, dar am refuzat. in 2015, mi s-a propus sa fiu premier pe linia Gusa-KGB

Consilierul pe teme economice al premierului Viorica Dancila, Darius Valcov, a anuntat, marti, ca in anul 2015 i s-a propus sa tradeze PSD si i s-a oferit functia de premier, subliniind ca s-a dorit sa fie racolat de KGB, dar a refuzat acest lucru. Potrivit lui Valcov, omul de legatura ar fi fost Cozmin Gusa, nasul sau de cununie si patronul Realitatea TV.

Darius Valcov, afirmatii naucitoare despre Cristian Tudor Popescu: Este unul dintre cei 19 jurnalisti de pe lista informatorilor SRI

Fostul ministru al Finantelor,Darius Valcov, sustine ca jurnalistulCristian Tudor Popescueste unul dintre cei 19 jurnalisti de pe lista informatorilor SRI furnizata de fostul ofiter Daniel.

Darius Valcov: S-a dorit sa fiu racolat de KGB. Am refuzat acest lucru direct de la Gusa

Darius Valcov face afirmatii grave la DCNews. Se stiu relatiile pe care le-am avut cu Cozmin Gusa, se stie ca eu stiu despre vizitele din Moscova din 2009 cu Mircea Geoana, se stie ca eu stiu.

Darius Valcov: 48 de studii de fezabilitate pentru nodul Dobra al autostrazii Lugoj-Deva

Darius Valcov, consilierul pe probleme economice al premierului, a declarat intr-un interviu pentru dcnews. ro ca pentru nodul Dobra, care face parte din autostrada Lugoj-Deva, s-au facut 48 de studii de fezabilitatea, din care s-a ales primul, urmand.

Darius Valcov: Cresterea economica nu a incetinit; anul viitor va fi de peste 7%

Cresterea economica a Romaniei nu a incetinit, fiind in acest an de 4 - 4,1% si urmand sa ajunga la peste 7% in 2019, a afirmat, marti, Darius Valcov, consilier de stat in aparatul de lucru al.

Darius Valcov, fostul ministru care isi primea comisionul in cimitir, spune ca i s-a facut o propunere INEDITA inainte de a fi ARESTAT: Am primit o scrisoare de la Basescu

Eminenta cenusie din spatele programului economic alPSD si consilierul premierul Viorica Dancila, celebrul ascunzator de comori in pereti si in cimitire Darius Valcov spune ca i s-a propus sa fie.

Darius Valcov: S-a dorit sa fiu racolat de KGB, dar am refuzat. in 2015, mi s-a propus sa fiu premier

Consilierul pe teme economice al premierului Viorica Dancila, Darius Valcov, a anuntat, marti, ca in anul 2015 i s-a propus, pe linia Gusa-KGB sa tradeze PSD si i s-a oferit functia de premier, subliniind ca s-a dorit sa fie racolat de KGB, dar a refuzat.

Darius Valcov, nou atac privind datoriile uriase de la Realitatea TV. Eminenta cenusie a PSD uita sa spuna de ce actuala putere nu face nimic in aceasta privinta

Darius Valcov, consilierul premierul Viorica Dancila si eminenta cenusie din spatele programului economic al PSD, a revenit cu un nou atac la adresa postului Realitatea TV, pe care il numeste SRI.

Darius Valcov despre Realitatea TV: Gata cu escrocii

Consilierul premierului Viorica Dancila, Darius Valcov, lanseaza un atac extrem de dur la adresa Realitatea TV. Realitatea SRI TV) nu are plan de reorganizare de 7 ani. Si in ultimul an nu a platit.

ştiri din Economie

actualitate, 15:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3222 seconds )