Libnet.ro
UNICEF

15:30

SCANDAL URIAS intre administratorii Pilonului II si Darius Valcov! Ce se intampla cu PENSIILE romanilor

B1 B1,
SCANDAL URIAS intre administratorii Pilonului II si Darius Valcov! Ce se intampla cu PENSIILE romanilor

Declaratiile lui Darius Valcov au starnit un adevarat scandal. Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR) isi exprima ingrijorarea in legatura cu afirmatiile recente ale domnului. continuă pe B1

Administratorii Pilonului II de pensii sunt ingrijorati de afirmatiile lui Darius Valcov!

Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR) isi exprima ingrijorarea in legatura cu afirmatiile recente ale domnului consilier de stat Darius Valcov, care pot pune intr-o.

Ce am inteles eu de la Darius Valcov: penalii de la stat se lupta cu mafiotii din privat! Si noi ce vina avem?

Este greu sa ignori ce spune Darius Valcov, avand in vedere ca el conduce de facto guvernul Romaniei. in esenta, Valcov spune urmatoarele: statul paralel persecuta demnitarii si functionarii de rang inalt, care vor sa ia banii de la privati si sa-i dea alegatorilor romani. Ba chiar ii baga in puscarie, astfel ca firmele private sa poata vandaliza averea poporului roman. Iar ei, saracii, sunt ingeri pe pamant.

Darius Valcov, despre fondurile de pensii private: Cele sapte SRL-uri percep comisioane de 1,5 miliarde, din cele 10 miliarde de euro pe care le administreaza

Darius Valcov, consilier de stat al premierului, a declarat vineri ca sase din sapte fonduri de pensii private au cumparat actiuni la RCS-RDS, in conditiile in care compania a inregistrat, intr-un an scaderi pe bursa de 25%, iar trendul se mentine si in anul urmator. Cand vinzi iluzii e frauda, a spus el, adaugand ca SRL-urile care administreaza pensiile private percep comisioane uriase.

ştiri din Economie

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )