Libnet.ro
UNICEF

09:00

CURS VALUTAR. Euro, la cel mai slab nivel din ultima luna

Antena3 Antena3,
CURS VALUTAR. Euro, la cel mai slab nivel din ultima luna

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat marti un curs de referinta de 4,6321 lei/euro, in scadere cu 0,12% fata de nivelul atins luni, cel mai scazut din ultima luna. continuă pe Antena3

Japonia, LOVITA de cel mai puternic TAIFUN din ultimi 25 de ani: IMAGINI INCREDIBILE ale urgiei cu 220 km/h (FOTO)

Japonia a fost lovita de cel mai puternic taifun din ultimi 25 de ani . Autoritatile nipone au anuntat ca Jebi, cel de-al 21-lea ciclon format sezonul acesta in Asia, a lovit in plin arhipeleagul japonez,.

Japonia, LOVITA de cel mai puternic TAIFUN din ultimi 25 de ani: IMAGINI INCREDIBILE ale urgiei cu 220 km/h (FOTO, VIDEO)

Japonia a fost lovita de cel mai puternic taifun din ultimi 25 de ani . Autoritatile nipone au anuntat ca Jebi, cel de-al 21-lea ciclon format sezonul acesta in Asia, a lovit in plin arhipeleagul japonez,.

Leul, cel mai bun nivel n fata euro de la finele lunii iulie. Fata de dolarul american, leul revine la peste 4 lei/usd

Cotatia medie a leului, pe care BNR o calculeaza in fiecare zi la pranz, a fost marti de 4. 6321 lei pentru un euro, cea mai apreciata din 27 iulie incoace. E drept ca in fata dolarului, leul s-a depreciat usor, revenind deasupra pragului de 4 lei pentru un dolar SUA. Moneda europeana se replia marti usor in fata celei americane, pe o piata prudenta, atenta la posibilele anunturi ale lui Trump cu privire la urmatoarele miscari in razboiul comercial cu China.

Fifor: Sedinta CEx a demonstrat ca PSD este cel mai democratic partid din Romania

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, sustine ca sedinta conducerii PSD de sambata a demonstrat ca partidul este cel mai puternic si mai democratic din Romania si ca eventualele diferente de opinie nu reprezinta fragmentari sau ruperi ale formatiunii.

Fifor: CEx a demonstrat ca PSD este cel mai puternic si cel mai democratic partid din Romnia

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, sustine ca sedinta conducerii PSD dela Neptun ar fi demonstrat ca partidul este cel mai puternic si mai democratic din Romania, in pofida adversarilor care urmaresc sa provoace schisme sau ruperi ale PSD.

Claudiu Manda: PSD este cel mai democratic partid din Romania

Senatorul PSD Claudiu Manda afirma ca in urma sedintei Comitetului Executiv National de la Neptun s-a demonstat ca PSD este un partid democratic, unde libertatea de exprimare a membrilor este un drept.

CBRE: Piata spatiilor de birouri din Bucuresti atinge cel mai scazut nivel al ratei de neocupare din istoria recenta

Rata de neocupare a atins un minim istoric pentru ultimii 9 ani, situandu-se la 8%, iar stocul modern de spatii de birouri din capitala a ajuns la 2,79 milioane de metri patrati, arata compania de consultanta imobiliara CBRE.

Mihai Fifor: PSD este cel mai democratic partid din Romania

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, vicepresedinte PSD, sustine ca Comitetul Executiv National a demonstrat inca o data ca Partidul Social Democrat este nu doar cel mai puternic, ci si cel mai democratic partid din Romania, in care diferentele de opinie sunt respectate si ascultate, iar deciziile importante se iau impreuna.

Cel mai scump iPhone e o adevarata piesa de muzeu

De aproape un an, cand ne referim la cel mai scump iPhone, ne vine in minte atragatorul iPhone X. Daca te uiti insa atent pe eBay, exista un telefon Apple mult mai scump decat 1000 de euro. Cu doar cateva zile inainte de anuntarea celor mai noi smartphone-uri Apple pentru 2018, o iteratie incipienta a [].

Cel mai trist gadget cu sigla Polaroid e un laptop

Unele dintre cele mai importante branduri din ultimele decenii sunt abuzate de chinezii prin atasarea lor pe o varietate foarte mare de gadgeturi. Cel mai recent exemplu este un laptop Polaroid. Polaroid si Kodak sunt doar doua exemple de companii care au dat tonul in materie de instrumente fotografice, pentru a da faliment in ultimul [].

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )