Libnet.ro
UNICEF

16:30

CURS VALUTAR. Francul elvetian, la cel mai ridicat nivel din ultimele luni

Antena3 Antena3,
CURS VALUTAR. Francul elvetian, la cel mai ridicat nivel din ultimele luni

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat miercuri un curs de referinta de 4,6580 lei/euro, in scadere cu 0,04% fata de nivelul atins marti. Francul elvetian a ajuns la cel mai ridicat nivel din septembrie. continuă pe Antena3

Vesti bune pentru romani! Indicele Robor la trei luni a coborat la 3,13%, cel mai mic nivel din ultimele sapte saptamani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a coborat la 3,13%, cel mai mic nivel din ultimele sapte saptamani, potrivit datelor publicate miercuri.

Samuel Little, un fost boxer, ar putea fi cel mai sngeros criminal n serie din America, dupa ce a marturisit ca a ucis 90 de persoane

Un fost boxer din America, Samuel Little, in varsta de 78 de ani, a marturisit ca a ucis 90 de persoane in 35 de ani, ceea ce l-ar transforma in cel mai sangeros criminal in serie din istoria Statelor Unite, relateaza AFP.

Sinteza zilei. Care considerati ca este cel mai bun sef de stat din ultima suta de ani?

In prag de Centenar, Mihai Gadea le incredinteaza telespectatorilor sai o misiune importanta. Realizatorul emisiunii Sinteza zilei, cel mai urmarit talk-show din Romania, ii invita pe romani sa-si.

Cel mai nou punct de trecere a frontierei cu Bulgaria a fost conectat la reteaua electrica. Pana acum functiona cu un generator si cu panouri radiante

Cel mai nou punct de trecere a frontierei a Romaniei cu Bulgaria a fost racordat la reteaua de alimentare cu energie electrica.

Digi Sport: Sotia lui Radu Valahu a recunoscut rusinea traita de cel mai puternic om din Romnia: E adevarat!

Radu Valahu este, neoficial, cel mai puternic om din Romania, insa viata sa ascunde un amanunt stiut de putina lume. Pe numele sau real Radu Georgescu, uriasul de 144 de kilograme a trecut printr-o intamplare nefericita in urma cu cativa ani.

Ministru britanic: Ramanerea in Uniunea Europeana ar fi fost cel mai bun lucru pentru noi, in termeni pur economici

Phillip Hammond, ministrul de Finante britanic, a declarat, miercuri, ca ramanerea in Uniunea Europeana ar fi fost cel mai bun lucru pentru Regatul Unit, in termeni pur economici, informeaza Reuters. Daca.

Gerul si ninsorile vin in Romania, dar iata cum arata viata in cel mai rece oras din lume. Ce se intampla la -62 de grade Celsius

Dincolo de polii deja cunoscuti ai Pamantului, acesta are si un pol al frigului in ceea ce priveste orasele, iar acesta este, asa cum te-ai astepta, in Rusia. Rusia este cea mai mare tara din lume, iar cea mai buna parte a suprafetei acesteia se gaseste in zone reci. Daca n-ar fi Siberia, Rusia ar [] .

Si capitalist, si miliardar, si comunist! Jack Ma, cel mai bogat om din China, a devenit membru de partid (VIDEO)

Si capitalist, si miliardar. Cu toate acestea, Jack Ma, cel mai bogat om din China, este membru al Partidului Comunist din aceasta tara PCC), scrie presa oficiala chineza. Jack Ma a intrat in randurile.

Care sunt orasele din Romania care se preocupa cel mai mult de reducerea poluarii

Cluj-Napoca, Timisoara si Galati sunt orasele in care autoritatile se preocupa cel mai mult de reducerea poluarii, la polul opus fiind Ploiesti, Constanta si Craiova, insa niciuna din marile primarii din Romania nu a acumulat macar jumatate din scorul.

Cel mai bogat om din China, Jack Ma, care parea sa pastreze distanta fata de putere, este membru al Partidului Comunist Chinez

Cel mai bogat om din China, Jack Ma, fondatorul gigantului online Alibaba, care in trecut a lasat sa se inteleaga ca prefera sa nu se amestece in politica, este membru al Partidului Comunist chinez. Anuntul a fost facut de presa oficiala chineza, relateaza France-Presse.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )