Libnet.ro
UNICEF

19:17

Leul pierde din nou teren. Euro se apropie de pragul de 4,7 lei

Antena3 Antena3,
Leul pierde din nou teren. Euro se apropie de pragul de 4,7 lei

Cursul valutar rezultat din cotatiile anuntate, joi, de bancile autorizate sa opereze pe piata valutara: MONEDA SIMBOL RON 1 Euro EUR 4,6635 1 Dolar S. A USD 4,1283 1 Dolar australian AUD. continuă pe Antena3

PNL cere din nou demisia Vioricai Dancila! Este o rusine pentru Romania

PNL cere din nou demisia Vioricai Dancila. Raluca Turcan spune ca premierul ar fi trebuit sa-si anunte demisia in plen. Azi, PNL solicita demisia lui Liviu Dragnea, ca sa ne scuteasca de fiecare zi i.

VIDEO Dragnea, iritat din nou de ntrebarile unei ziariste: Domnisoara procuror, aveti un stil foarte interogatorial, asa ...

Liviu Dragnea a fost din nou iritat de intrebarile unei ziariste, careia i-a cerut sa nu mai scrie SMS-uri in timp ce ii raspunde si pe care a acuzat-o de un stil foarte interogatorial.

Cine va raspunde cand prognozele scandaloase ale CNSP vor cadea, din nou, in fata realitatii?

Publicarea celor zece prognoze scandaloase ale bancii de investitii Saxo Bank a devenit o traditie de sfarsit de an pentru pietele financiare internationale. La construirea unei traditii similare pare sa lucreze cu spor si Comisia Nationala de Strategie si Prognoza din tara noastra.

Poluarea a atins din nou cote alarmante in Beijing. Orasul este acoperit de ceata si fum

Biroul de raspuns de urgenta pentru poluarea aerului din Beijing a emis marti cod galben pentru ceata si fum, reamintind locuitorilor sa ia masuri de precautie in aceasta situatie, relateaza.

Sedinta remanierilor din Guvern, amanata din nou

Remanierile anuntate de Guvernul Dancila se amana din nou. Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu a declarat, in exclusivitate pentru Antena 3, ca mult asteptatul CEX in care urma sa se stabil.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )