Libnet.ro
UNICEF

07:00

Adeplast, una dintre cele mai mari companii locale de materiale de constructii, a fost preluata de elvetienii de la Sika

Hotnews Hotnews,
 Adeplast, una dintre cele mai mari companii locale de materiale de constructii, a fost preluata de elvetienii de la Sika

Actionarii Adeplast SA au decis sa vanda societatea catre grupul elvetian Sika AG, un jucator global pe piata materialelor chimice pentru constructii. Aceasta tranzactie indeplineste dorinta lui Marcel Barbut, fondatorul Adeplast, care a transformat societatea in cel mai important producator de termoizolatii din Romania. Barbut a murit in februarie 2019, la varsta de 62 de ani. continuă pe Hotnews

Tranzactia momentului! Una dintre cele mai mari companii romanesti de materiale de constructii, preluata de elvetienii de la Sika

Grupul elvetian Sika a preluat Adeplast, una dintre cele mai mari companii locale de materiale de constructie. infiintata in anul 1993 in Oradea de catre Marcel Barbut, Adeplast are 470 de angajati si a.

Die Welt despre Romania ca stat de tarani al Europei si unul dintre cei mai mari profitori ai UE

Intr-o analiza a unui tanar jurnalist aparuta in Welt. de, Romania apare ca o cu totul altfel de tara decat este vazuta ea, dinauntrul ei. in articolul Statul de tarani al Europei trece printr-un boom impiedicat, tara este considerata ca fiind unul dintre cei mai mari profitori ai UE si intr-o crestere economica substantiala, desi coruptia ii sperie pe investitori.

Tancuri si blindate vor traversa Calea Eroilor, din Buzau, la una dintre cele mai ample parade militare de Ziua Nationala

Sute de militari, zeci de vehicule si aeronave ale armatei vor participa la parada de Ziua Nationala a Romaniei, la Buzau. Pe 1 Decembrie, defilarea va avea loc pe Calea Eroilor, iar organizatorii au pregatit buzoienilor care vor participa la sarbatoare mai multe surprize.

Gerovital, unul dintre cele mai iubite branduri romanesti

De peste jumatate de secol, Gerovital scrie povestea frumusetii romanesti cu pasiune, dedicare si grija pentru consumatori. in acest timp a devenit cel mai puternic brand national de cosmetice, reconfirmand pozitia Romaniei pe harta mondiala a excelentei in cosmetica.

Sydney, unul dintre cele mai poluate orase din lume

Potrivit clasamentului Air Visual, Sydney a fost inclus pe lista celor mai poluate zece orase din lu.

Un gigant german vrea sa produca mici si carnati in Romania. Unde va amplasa fabrica

Una dintre cele mai mari companii germane din retail si-a anuntat intentia de a deschide un centru de procesare a carnii unde va produce mici si carnati, scrie economica. net.

Patronul strain inchide una dintre cele mai renumite uzine din Romania

Una dintre cele mai renumite intreprinderi din Romania, Electroputere Craiova, cu o vechime de 70 de.

Forbes: Apreciati Marea Mediterana pasnica dominata de NATO, cat mai puteti

Dupa ce s-a bucurat de o generatie de relativa pace, Marea Mediterana se indreapta in liniste catre o criza maritima majora. Cumva, pasnica Mediterana a devenit una dintre cele mai militarizate ape din lume. Doar o NATO obosita, sclerotica - si posibil o Uniune Europeana somnolenta - ramane sa tina impreuna cele cinci mari flote navale cu baza in Mediterana, scrie Forbes, citat de Rador. General american: Cred ca regiunea Marii Negre va fi cel mai probabil viitorul teatru de conflict .

Bijuterii de o valoare inestimabila, furate dintr-un muzeu din orasul german Dresda

Hoti din orasul german Dresda au reusit sa patrunda intr-un muzeu care gazduieste una dintre cele mai mari colectii de comori de arta din Europa, furand trei seturi de bijuterii din secolul al XVIII-lea, in ceea ce presa germana descrie ca fiind cel mai mare astfel de jaf de la sfarsitul celui de-Al Doilea Razboi Mondial incoace.

Jaf cu pagube impresionante in Germania. Au furat bijuterii si diamante in valoare de peste un miliard de euro

Un jaf cu pagube impresionante a avut loc la un palat din orasul german Dresda. Hotii au patruns, in cursul diminetii, in muzeul unde se afla una dintre cele mai mari comori din Europa. Au reusit sa fuga cu .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )