Libnet.ro
UNICEF

22:15

CEZ incearca sa vanda afacerea din Romania

Adevărul Adevărul,
CEZ incearca sa vanda afacerea din Romania

CEZ a lansat luni o testare de piata cu privire la procesul de transfer al activelor din Romania, anunta compania intr-un comunicat de presa. continuă pe Adevărul

Dupa Enel, si CEZ vrea sa-si vanda activele din Romania

Grupul ceh de utilitati CEZ va incepe procesul de vanzare a activelor din Romania in luna octombrie si isi doreste ca transferul sa fie finalizat sau aproape de finalizare in anul 2022, au declarat, luni,.

CEZ a demarat testele pentru vanzarea activelor din Romania

Grupul CEZ a lansat o testare de piata privind vanzarea activelor detinute in Romania, printre care parcul eolian din Dobrogea si distributia din Oltenia, potrivit unui comunicat al companiei. Reamintim ca CEZ si-a manifestat inca din vara intentia de a vinde activele din Romania. La fel si grupul italian ENEL. Una dintre companiile interesate de achizitionarea acestor active este Hidroelectrica.

CEZ: Vanzarea activelor din Romania va incepe in octombrie si ne dorim sa fie finalizata in 2022

Grupul ceh de utilitati CEZ va incepe procesul de vanzare a activelor din Romania in luna octombrie .

Grupul italian Enel a demarat procesul de vanzare a operatiunilor din Romania

Grupul italian Enel, cea mai mare companie europeana de utilitati, a demarat procesul de vanzare a operatiunilor din Romania si se asteapta ca activele sa fie evaluate la aproximativ un miliard de euro, au declarat, pentru Reuters, surse din apropierea acestui dosar.

SUA si-au retras cel mai avansat sistem mobil anti-racheta din Romania! Detalii de ultim moment

Statele Unite au retras din Romania cel mai avansat sistem mobil anti-racheta - THAAD Teminal High Altitude Area Defense). Armamentul a fost desfasurat in tara noastra in luna aprilie pentru perioada in.

Codrin Stefanescu, acuzatii halucinante: Reteaua sorosista din Romania a decis zilele astea ca Ciolos sa devina iarasi premier

Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, sustine intr-o postare pe pagina personala de Facebook ca eteaua sorosista din Romania a decis zilele astea ca Ciolos sa devina iarasi.

Codrin Stefanescu: Reteaua sorosista din Romania a decis zilele astea ca Ciolos sa devina iarasi premier

Reteaua sorosista din Romania a decis zilele astea ca Ciolos sa devina iarasi premier, sustine Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, intr-o postare pe pagina personala de Facebook.

Forumul Democrat al Germanilor din Romania, sustinere pentru Klaus Iohannis inainte de alegerile prezidentiale

Consiliul Director al Forumului Democrat al Germanilor din Romania FDGR) a decis in unanimitate sa sustina candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale si recomanda membrilor si simpatizantilor s.

Cea mai ieftina Dacia. O poti cumpara acum din Romania. Iata ce pret are

Cei care doresc sa isi achizitioneze un autoturism nou prin programul Rabla au la dispozitie o multime de oferte din partea companiilor din industria auto. Exista destule oferte si pentru cei care s-au orientat catre o masina autohtona. Dacia are promotii pentru toate buzunarele. in randurile de mai jos afli cat costa cea mai ieftina .

FOST-AI LELE CAT AI FOST! Din CEA MAI SEXY FEMEIE din Romania, NICOLETA LUCIU a ajuns... LA CRATITA! (FOTO)

Nicoleta Luciu era vazuta, la inceputul anilor 2000, drept cea mai sexy vedeta din Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )