Libnet.ro
UNICEF

16:15

ELCEN, obligata sa vanda energia la pret mai mic decat costul de productie. Aceasta abordare nu poate conduce decat la faliment

Adevărul Adevărul,
ELCEN, obligata sa vanda energia la pret mai mic decat costul de productie. Aceasta abordare nu poate conduce decat la faliment

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei obliga ELCEN sa vanda energia termica si electrica la pret mai mic decat costul de productie, fapt care afecteaza semnificativ afacerile ELCEN si poate duce la un singur rezultat falimentul, afirma Sierra Quadrant, administratorul judiciar al ELCEN, intr-un comunicat de presa. continuă pe Adevărul

SIERRA QUADRANT: ANRE obliga ELCEN sa vanda energia electrica la pret mai mic decat costul de productie

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei obliga ELCEN sa vanda energia termica si electrica la pret mai mic decat costul de productie, fapt care afecteaza semnificativ afacerile ELCEN si poate duce la un singur rezultat - falimentul, afirma Sierra Quadrant, administratorul judiciar al ELCEN, intr-un comunicat de presa.

Compania ELCEN este obligata sa vanda energie la pret sub costul de productie- acuza administratorul judiciar

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) obliga ELCEN sa vanda energia termica si electrica la pret mai mic decat costul de productie, acuza Sierra Quadrant, administratorul judiciar al ELCEN, intr-un comunicat de presa. Afacerile ELCEN sunt afectate, existand riscul falimentului, se mai arata in comunicat.

eMAG da televizoare LG si telefoane Samsung si Huawei cu pret ciudat de mic. Galaxy Note 8, mai ieftin decat vechitura pe care o ai tu

EMAG are iar oferte bune la televizoare LG si telefoane Samsung si Huawei. Daca planuiesti sa-ti innoiesti aparatura din casa sau pe cea din buzunar, merita sa arunci o privire pe ofertele celui mai mare magazin online din Romania. Pana si Samsung Galaxy Note 8 a ajuns la un pret foarte accesibil, in ciuda faptului .

Diferente uriase intre cel mai mic si cel mai mare salariu mediu net. Cat de bine o duc cei din administratia publica

Datele publicate miercuri de Institutul National de Statistica INS) scot la iveala diferentele uriase dintre veniturile romanilor, existand situatii in care salariul mediu dintr-un anumit domeniu este si de 4 5 ori mai mare decat cel mai mic venit net lunar.

Angajatii romani din banci au al doilea cel mai mic salariu din regiune

Au fost, ani la rand, printre cel mai bine platiti angajati din economie, insa acum, la nivel regional, angajatii din banking ii depasesc doar pe colegii lor din Bulgaria.

FOTO Orasul care si-a recompensat elevii de nota 10 cu premii mai mari decat cele promise de Guvern

In timp ce Guvernul Romaniei si-a anuntat intentia de a premia elevii care au obtinut medii de 10 la examenul de Bacalaureat sau Evaluare Nationala, o serie de administratii locale au si realizat acest lucru. Printre acestea se numara si Primaria Ramnicu Valcea, care a oferit cele mai mari recompense banesti, din intreaga tara, pana la aceasta ora.

5 telefoane Samsung si Huawei cu preturi mai bune decat o zi de vacanta

Atat Samsung, cat si Huawei vor lansa telefoane noi in aceasta toamna. Cu siguranta vor fi scumpe, asa ca mai bine te orientezi spre ceva ce e deja la reducere. Am cautat cateva modele.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )