Libnet.ro
UNICEF

01:05

Enel: Nu avem o decizie sa vindem active din Romania, dar sunt oameni interesati sa cumpere

Adevărul Adevărul,
Enel: Nu avem o decizie sa vindem active din Romania, dar sunt oameni interesati sa cumpere

Grupul Enel nu a luat nicio decizie privind vanzarea de active din Romania, insa ar putea hotari sa vanda, in contextul in care combinatia dintre active de distributie de energie si active de productie de energie regenerabila este foarte valoroasa pentru multi investitori, a declarat marti directorul executiv al Enel Group, Francesco Starace, scrie Agerpres. continuă pe Adevărul

SEFUL ENEL GROUP: Nu avem o decizie sa vindem active din Romania, dar sunt oameni interesati sa cumpere

Grupul Enel nu a luat nicio decizie privind vanzarea de active din Romania, insa ar putea hotari sa vanda, in contextul in care combinatia dintre active de distributie de energie si active de productie de energie regenerabila este foarte valoroasa pentru multi investitori, a declarat marti directorul executiv al Enel Group, Francesco Starace, informeaza Agerpres.

FRANCESCO STARACE, DIRECTOR EXECUTIV ENEL GROUP: Nu am decis daca vindem active din Romania, desi sunt investitori interesati

Grupul Enel nu a luat nicio decizie privind vanzarea de active din Romania, insa ar putea hotari sa vanda, in contextul in care combinatia dintre active de distributie de energie si active de productie de energie regenerabila este foarte valoroasa pentru multi investitori, a declarat marti directorul executiv al Enel Group, Francesco Starace.

Carmen Tanase, decizie radicala! Vrea sa plece din Romania. Unde planuieste indragita actrita sa se stabileasca

Indragita actrita a facut un anunt care in mod clar ii va lua pe fanii sai prin surprindere. Carmen Tanase vrea sa paraseasca tara si a dat de inteles ca isi va face cat de curand bagajele si va emigra din Romania. Vestea e una total neasteptata si a venit din partea vedetei si in .

Competitie IT pentru elevele din Romania pasionate de inteligenta artificiala

Microsoft Romania organizeaza in decembrie Alice envisions the future, Girls in AI Hackathon - un eveniment AI inteligenta artificiala) care isi propune sa ofere elevelor din Romania resursele necesare pentru a-si dezvolta abilitatile de care au nevoie pentru profesiile viitorului. Cine se poate inscrie.

ANUNT SOC pentru pensionarii din ROMANIA! DECIZIA MAJORA tocmai a fost luata!

Toti pensionarii din Romania asteapta vesti proaspete despre pensiile lor. De curand, Klaus Iohannis a declarat ca rectificarea bugetara este obligatorie, aratand, printre altele, ca pentru pensii nu au.

Lupta crunta intre PRO TV si Antena 1. Cine a castigat piata divertismentului din Romania

Cu toate ca s-a aflat recent ca brand-ul Antena 1 costa de trei ori mai putin decat Pro TV, lupta de pe piata divertismentului din Romania s-a tinut intre cele doua. Care este trustul castigatori in preferintele romanilor? Antena 1 versus Pro TV: Cine a castigat pe piata divertismentului din Romania Premiile TVmania au dezvaluit .

Ce nebunie! VACANTA de iarna 2019 va fi mai LUNGA pentru ELEVII din ROMANIA! DECIZIA OFICIALA!

Vesti bune pentru elevii din Romania! Vacanta de sarbatori va fi mai lunga! NU O SA iTI VINA SA CREZI! CE A AJUNS SA FACA BIANCA DRAGUSANU PENTRU BANI! ASTA E PREA DE TOT! IMAGINI DEOCHEATE AU AJUNS PE.

Ce functie ocupa bugetarul din Romania care ia mai multi bani decat Donald Trump. Oamenii sunt revoltati

Romania, tara de nicaieri! Romania, tara in care un bugetar de lux castiga mai bine decat presedintele Statelor Unite ale Americii, in timp ce unii copii nu au incaltaminte de iarna si nu au o bucata de paine pe masa, in acelasi timp in care cea mai mica pensie de serviciu este de 743 de .

CTP, furios pe tinerii din Romania: Nu le e rusine? Scrisoare catre cei intre 18 si 49 de ani

Cristian Tudor Popescu a avut un mesaj foarte dur, la adresa tinerilor din Romania, care nu au mers sa isi exercite dreptul la vot, in primul tur al alegerilor prezidentiale. Deoarece sectiile de votare pentru turul al doilea, de duminica, pe 24 noiembrie 2019, se vor inchide, peste doar cateva ore, la 21:00, gazetarul i-a .

Alina Bica, fugara din Romania, a fost condamnata definitiv la 4 ani de inchisoare - UPDATE

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica a fost condamnata definitiv, miercuri, la 4 ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzata de favorizarea omului de afaceri Ovidiu Tender. Alina Bica, fugara din Romania, ar urma sa fie data in urmarire internationala pentru executarea pedepsei, conform procedurii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )