Libnet.ro
UNICEF

01:05

INCEPAND DE ASTAZI Actiunile Raiko Transilvania intra la tranzactionare in piata AeRO

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
INCEPAND DE ASTAZI Actiunile Raiko Transilvania intra la tranzactionare in piata AeRO

in urmatorii cinci ani compania isi propune sa atinga o cota de piata de 10% Actiunile Raiko Transilvania RKOT), societate specializata in producerea, vanzarea si distributia sistemelor complete de acoperis si a sistemelor de drenaj a apei pluviale, intra astazi la tranzactionare in piata AeRO a Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

INCEPAND DE JOI Piata AeRO isi deschide portile pentru actiunile Raiko Transilvania

Capitalizare anticipata de patru milioane de lei Actiunile producatorului de sisteme pluviale Raiko Transilvania vor intra la tranzactionare in piata AeRO din cadrul Sistemul Multilateral de Tranzactionare SMT) al Bursei de Valori Bucuresti.

INCEPAND DE MAINE Actiunile Firebyte Games intra la tranzactionare in piata AeRO

Capitalizare anticipata de 19,7 milioane de lei Actiunile dezvoltatorului de jocuri pentru dispozitive mobile Firebyte Games vor intra la tranzactionare incepand de maine in piata AeRO din cadrul Sistemului Multilateral de Tranzactionare SMT) al Bursei de Valori Bucuresti BVB), sub simbolul FRB, se arata intr-un comunicat al operatorului pietei noastre de capital.

Raiko Transilvania s-a listat la Bursa de Valori Bucuresti

Producatorul de sisteme pluviale Raiko Transilvania s-a listat, astazi, 8 aprilie, la Bursa de Valori Bucuresti BVB), pe piata AeRO.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )