Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ministrul Agriculturii: Restrictiile impuse de PSD au blocat vanzarea terenurilor agricole in 2020

Adevărul Adevărul,
Ministrul Agriculturii: Restrictiile impuse de PSD au blocat vanzarea terenurilor agricole in 2020

Vanzarea terenurilor agricole a fost blocata anul trecut de PSD, fiind creata o procedura greoaie si complicata care a descurajat oamenii sa vanda si sa cumpere teren, a declarat, luni, ministrul de resort, Adrian Oros, la dezbaterea motiunii simple depuse de PSD impotriva sa. continuă pe Adevărul

ADRIAN OROS: Vanzarea terenurilor agricole a fost blocata anul trecut de PSD-isti

Vanzarea terenurilor agricole a fost blocata anul trecut de PSD, fiind creata o procedura greoaie si complicata prin care oamenii erau incurajati sa vanda si sa cumpere cu acte de mana smecherilor din agricultura, a declarat, luni, ministrul de resort, Adrian Oros, la dezbaterea motiunii simple depuse de PSD impotriva sa, conform Agerpres.

MOTIUNE SIMPLA IN CAMERA DEPUTATILOR Ministrul Agriculturii, scos la tabla de PSD

Agricultura Romaniei este atacata de cel mai periculos daunator: ministrul Adrian-Nechita Oros, este titlul motiunii simple initiata de 110 parlamentari social-democrati care va fi dezbatuta in sedinta de astazi a plenului Camerei Deputatilor, votul urmand a fi exercitat in sedinta de miercuri.

Exceptii de la restrictiile impuse in Capitala. Ce categorii vor fi vizate

Autoritatile din Capitala au stabilit cinci exceptii de la restrictiile care vor fi impuse din 28 martie, incepand cu ora 00. Printre acestea se numara cabinetele medicale, inclusiv cele stomatologice, care nu vor fi afectate de reducerea programului operatorilor economici.

Exceptiile de la restrictiile impuse in Capitala

Autoritatile din Capitala au stabilit patru exceptii de la restrictiile care vor fi impuse incepand cu ora 00. Una dintre acestea este ca nu vor fi afectate de reducerea programului operatorilor economici cabinetele medicale, inclusiv stomatologice .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )