Libnet.ro
UNICEF

08:45

Vivendi International si I3CP Holdings BV au ajuns la un acord de vanzare al actiunilor CityInsurance S.A

Adevărul Adevărul,
Vivendi International si I3CP Holdings BV au ajuns la un acord de vanzare al actiunilor CityInsurance S.A

Vivendi International SA Vivendi sau GRUPUL) anunta ca a incheiat un acord cu I3CP Holdings BV13CP) pentru vanzarea intregului sau pachet de actiuni detinute la City Insurance Romania SA CIRO), Tranzactia). Tranzactia a fost aprobata de catre Consiliul Director al Vivendi si este supusa aprobarilor autoritatilor competente din Romania. Se preconizeaza ca Tranzactia se va finaliza in trimestrul 3 al anului 2021. continuă pe Adevărul

Vivendi International SA si-a vandut pachetul de actiuni detinut la City Insurance Romania

Vivendi International SA a incheiat un acord cu I3CP Holdings BV pentru vanzarea intregului sau pachet de actiuni detinute la City Insurance Romania SA,.

City Insurance Romania a fost vanduta. Cumparatorul, o firma olandeza

Vivendi International si I3CP Holdings BV au ajuns la un acord de vanzare al intregului sau pachet de actiuni detinute la City Insurance Romania SA CIRO), Tranzactia). Tranzactia a fost aprobata de catre Consiliul Director al Vivendi si este supusa aprobarilor autoritatilor competente din Romania. Se preconizeaza ca tranzactia se va finaliza in trimestrul 3 al anului 2021. I3CP este un investitor cu sediul in Olanda, axat pe sectorul asigurarilor, reasigurarilor, gestionarii activelor si fintech. I3CP gestioneaza peste 15 miliarde EUR si are birouri in Amsterdam si Atena. Stirea se actualizeaza.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )