Libnet.ro
UNICEF

14:00

Comisia Europeana a amendat Nike cu 12,5 milioane de euro. Care este motivul...

B1 B1,
Comisia Europeana a amendat Nike cu 12,5 milioane de euro. Care este motivul...

Nike a fost amendata de Comisia Europeana cu 12,5 milioane de euro pentru ca in perioada iulie 2004 - octombrie 2017 a restrictionat vanzarile transfrontaliere de articole sportive ale unora din cele mai. continuă pe B1

Comisia Europeana amendeaza Nike cu 12,5 milioane de euro

Comisia Europeana a amendat Nike cu 12,5 milioane de euro 14,15 milioane de dolari) pentru ca in perioada iulie 2004 - octombrie 2017 a restrictionat vanzarile transfrontaliere de articole sportive ale unora din cele mai cunoscute cluburi europene de fotbal, transmit DPA si Reuters.

Ce se schimba pentru romani in cazul unui Brexit fara acord? Comisia Europeana s-a pregatit deja pentru un astfel de scenariu

Intr-un comunicat publicat luni, Comisia Europeana CE) anunta ca si-a incheiat pregatirile in cazul unei iesiri a Marii Britanii din Uniunea Europeana UE) fara acord No deal), o perspectiva calificata tot mai verosimila la 12 aprilie. Un no deal aduce schimbari importante, inclusiv pentru romani.

COMISIA EUROPEANA: Bruxelles-ul si-a incheiat pregatirile in cazul unui Brexit fara acord

Comisia Europeana si-a incheiat pregatirile in cazul unui Brexit fara acord no deal), o perspectiva tot mai verosimila la 12 aprilie, a anuntat astazi, CE intr-un comunicat.

Comisia Europeana anunta ca a incheiat pregatirile pentru eventualitatea unui Brexit fara acord

Comisia Europeana a incheiat pregatirile pentru situatia 'din ce in ce mai probabila ' a unui Brexit fara acord, la 12 aprilie, a anuntat luni Bruxellesul intr-un comunicat, transmite AFP.

Ce spune Comisia Europeana despre noile PLANURI ale Guvernului Dancila de MODIFICARE a Codurilor Penale

Comisia Europeana reaminteste Guvernului Dancilaca ii sta la dispozitie in situatia in care intentioneaza sa modifice, din nou, CodulPenalsi Codulde Procedura Penala, relateaza.

Ce spune Comisia Europeana despre noile PLANURI ale Guvernului Dancila de MODIFICARE a legilor justitiei

Comisia Europeana reaminteste Guvernului Dancilaca ii sta la dispozitie in situatia in care intentioneaza sa modifice, din nou, CodulPenalsi Codulde Procedura Penala, relateaza.

France Football: Real Madrid va oferi 280 milioane euro in vara pentru Kylian Mbappe de la PSG

Clubul Real Madrid va incepe in vara asaltul pentru atacantul francez Kylian Mbappe PSG), pentru care este dispus sa ofere 280 milioane euro, relateaza France Football.

IN 2018: Tara noastra a exportat produse din tutun de aproximativ 694 milioane euro

Valoarea totala a exporturilor de tutun brut si prelucrat, in 2018, a fost de 693,7 milioane euro, de patru ori mai mare decat suma exporturilor preparatelor alimentare diverse, conform datelor publicate de Institutul National de Statistica.

Politia Romana vrea sa cumpere combustibil de peste 200 milioane euro

Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR) vrea sa achizitioneze combustibil in valoare de 984,97 milioane lei 206,9 milioane euro), fara TVA.

Politia Romana vrea sa cumpere combustibil in valoare de peste 200 milioane euro

Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR) vrea sa achizitioneze combustibil in valoare de 984,97 milioane lei 206,9 milioane euro), fara TVA, potrivit unui anunt publicat pe platforma online SICAP.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )