Libnet.ro
UNICEF

16:15

Febra CUMPARATURILOR atinge borne istorice! Vanzarile din 2018 depasesc recordul de 100 de MILIARDE de lei

B1 B1,
Febra CUMPARATURILOR atinge borne istorice! Vanzarile din 2018 depasesc recordul de 100 de MILIARDE de lei

Romanii aloca cei mai multi bani din salariu pentru alimente si bauturi, in comparatie cu ceilalti cetateni europeni, iar acest lucru se vede in cifrele de afaceri inregistrate de retaileri, relateaza. continuă pe B1

INS, IN TRIMESTRUL III DIN 2018 : Numarul mediu de pensionari scade cu 6000 persoane

Numarul mediu de pensionari a fost de 5,201 milioane de persoane in trimestrul III din 2018, in scadere cu 6. 000 persoane fata de trimestrul precedent, iar numarul mediu de pensionari de asigurari sociale de stat a fost de 4,683 milioane de persoane, potrivit datelor Institutului National de Statistica transmise, astazi, redactiei noastre.

Romanii au intrat dejain febra cumparaturilor!Cat castiga supermarketurile in perioada Sarbatorilor

Afacerile companiilor din comertul alimentar romanesc vor depasi, in acest an, nivelul-record de 100 de miliarde de lei, potrivit unei analize a KeysFin, remisa. Urmatoarele doua saptamani se anunta a fi.

Romanii, in febra cumparaturilor. Retailul alimentar romanesc depaseste granita istorica de 100 mld.lei. TOPUL jucatorilor

Romanii aloca cei mai multi bani pentru alimente si bauturi din Uniunea Europeana, iar acest lucru se vede poate cel mai bine in cifrele de afaceri spectaculoase inregistrate de retaileri. Potrivit unei analize KeysFin, afacerile companiilor din.

Romanii, in febra cumparaturilor. Cat castiga supermarketurile si hipermarketurile de pe urma lor

Romanii aloca cei mai multi bani pentru alimente si bauturi din Uniunea Europeana, iar acest lucru se vede poate cel mai bine in cifrele de afaceri spectaculoase inregistrate de retaileri.

INS: Turistii straini au cheltuit in Romania peste 5,2 miliarde de lei in primele noua luni din 2018

Numarul turistilor nerezidenti in Romania cazati in unitatile de cazare din tara noastra a fost de peste 2,211 milioane, in primele noua luni ale anului 2018, iar cheltuielile acestora s-au ridicat in total la 5,236 miliarde de lei, adica o medie de.

Facebook Messenger primeste cea mai importanta actualizare din 2018

Facebook Messenger a devenit mijlocul preferat de socializare online al multora dintre noi, iar pentru a-si pastra dominatia in piata, aplicatia a beneficiat de o actualizare importanta. Sunt.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2776 seconds )