Libnet.ro
UNICEF

12:45

PENTRU PRIMELE SASE LUNI ALE ANULUI Aerostar - cifra de afaceri in scadere cu 8,11%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU PRIMELE SASE LUNI ALE ANULUI Aerostar - cifra de afaceri in scadere cu 8,11%

Profit net de 31,77 milioane lei, cu 11,6% peste cel de la jumatatea anului trecut * Grigore Filip: Estimam ca rezultatul anului 2020 se va reduce cu aproximativ 33 milioane lei, pana la un profit net de 10 milioane lei Aerostar Bacau ARS) a raportat, pentru primele sase luni ale anului, o cifra de afaceri de 161,86 milioane de lei, cu 8,11% sub cea de la prima jumatate a anului trecut, in conditiile in care vanzarile in piata externa au fost de 130,76 milioane de lei, echivalentul a 81% din total, se arata in raportul publicat, vineri, la Bursa de Valori Bucuresti BVB), de compania ce activeaza in industria aeronautica. Veniturile totale din exploatare s-au ridicat la aproape 189,19 milioane lei, cu 0,65% peste cele din primele sase luni ale anului trecut, crestere aparuta pe fondul urcarii veniturilor aferente stocurilor de produse finite si de productie in curs de executie, care s-au ridicat la 24,2 milioane lei, cu circa 2,7 ori mai mare decat cele prinse in situatiile financiare ale primelor sase luni din 2019. continuă pe Ziarul Bursa

PENTRU PRIMELE SASE LUNI ALE ANULUI Banca Transilvania - profit de 690 milioane lei, in scadere cu 26,8%

Banca Transilvania TLV), cea mai bine clasata companie a pietei noastre de capital din indicele MSCI Frontier Markets, a raportat la nivel de grup un profit net de 690,06 milioane de lei.

FATA DE JUMATATEA ANULUI TRECUT Veniturile Romgaz scad cu 23%, in primele sase luni

Romgaz Medias SNG) a obtinut un profit net de 800,8 milioane lei, in primul semestru al acestui an, cu 17,9% sub cel de la jumatatea lui 2019, in conditiile raportarii unor venituri de 2,233 miliarde lei, in scadere cu 23,3%, pentru aceeasi perioada de comparatie, a informat producatorul de gaze naturale printr-un raport remis, astazi, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

MedLife a raportat un profit de 10,9 milioane lei in prima jumatate a anului

Sistemul Medical MedLife a inregistrat in primele sase luni ale anului 2020 o cifra de afaceri consolidata pro-forma in valoare de 454,6 de milioane de lei, apropiata de valoarea anului 2019. in pofida unui context si a unei crize sanitare fara precedent, prin masurile luate, compania a continuat sa isi desfasoare activitatea si a reusit o majorare a EBITDA datorita masurilor riguroase si rapide de reducere a costurilor aplicate inca de la finalul lunii martie, conform unui comunicat trimis redactiei.

Pierdere pentru Romcarbon, in primul semestru

Romcarbon Buzau ROCE) a obtinut, pentru primele sase luni ale acestui an, venituri nete de 89,31 milioane lei, in scadere cu 7% fata de cele de la jumatatea anului trecut, in timp ce la nivelul rezultatului net, societatea raporteaza o pierdere de 0,03 milioane lei, fata de un profit de 0,02 milioane lei in primele luni sase luni din 2019, se arata in raportul procesatorului de mase plastice publicat, vineri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Rezultate financiare MedLife S1 2020: Performanta financiara a fost sensibil egala cu cea raportata in aceeasi perioada a anului trecut, avand o scadere de 3% datorata vanzarilor din perioada starii de urgenta, cand au fost permise doar serviciile medica

Sistemul Medical MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, a inregistrat in primele sase luni ale anului 2020 o cifra de afaceri consolidata pro-forma in valoare de 454,6 de milioane de lei, apropiata de valoarea anului 2019. in pofida unui context si a unei crize sanitare fara precedent, prin masurile luate, compania a continuat sa isi desfasoare activitatea si a reusit o majorare a EBITDA datorita masurilor riguroase si rapide de reducere a costurilor aplicate inca de la finalul lunii martie.

PENTRU JUMATATEA LUI 2020 Conpet raporteaza un profit de 31,78 milioane lei, in crestere cu 1,9%

Conpet Ploiesti COTE), operatorul sistemului national de transport prin conducte al titeiului, condensatului, gazolinei si etanului, a consemnat un profit net de 31,78 milioane de lei, in primele sase luni ale acestui an, in crestere cu 1,9% fata de celobtinut la jumatatea anului trecut.

Schimbare majora in piata auto din Romania. Cat de mare este cresterea pentru aceste masini

In plina pandemie de coronvirus, in primele sapte luni ale anului 2020, romanii au achizitionat 3. 772 de autoturisme ecologice, in fapt, o majorare a vanzarilor de 3,57% fata de aceeasi perioada din 2019, atunci cand numarul achizitiilor a fost de 3. 642 de unitati. Schimbare majora in piata auto din Romania La data de 31 iulie .

IN PRIMUL SEMESTRU Profitul Transelectrica urca de aproape patru ori, la 116 milioane lei

Transportatorul national de energie electrica Transelectrica TEL) a raportat, pentru primele sase luni ale acestui an, un profit net de 116 milioane lei, de aproape patru ori mai mare decat cel din prima jumatate a anului trecut, cand rezultatul net al companiei a fost de 30 milioane lei.

SUSTINUTE DE EXPORTURI Antibiotice a intregistrat vanzari de 146 milioane lei, in primul semestru

Producatorul de medicamente Antibiotice Iasi ATB) a realizat, in primele sase luni ale anului curent, venituri din vanzari, respectiv venituri din vanzarea produselor farmaceutice catre partenerii interni si externi, de 146,38 milioane de lei, ceea ce reprezinta 85% din valoarea obtinuta in aceeasi perioada a anului 2019, se arata intr-un comunicat al companiei remis astazi Redactiei.

IN CONDITIILE SCADERII CHELTUIELILOR DIN EXPLOATARE Profitul Nuclerelectrica creste cu 18%, in primul semestru

Producatorul de energie Nuclearelectrica SNN), operatorul centralei de la Cernavoda, a raportat, pentru primele sase luni ale lui 2020, un profit net de 343,22 milioane de lei, cu 18,1% mai mare fata de cel realizat la jumatatea anului trecut.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )