Libnet.ro
UNICEF

06:30

Piata SUV-urilor a atins un nou nivel record. Care sunt cele mai cautate marci si cat costa

Adevărul Adevărul,
Piata SUV-urilor a atins un nou nivel record. Care sunt cele mai cautate marci si cat costa

Vanzarile de SUV-uri din toate segmentele au crescut puternic in lume in ultimii ani, ajungand la 27,8 milioane in 2017, ceea ce inseamna o cota record de 34%, conform datelor companiei de cercetare JATO. continuă pe Adevărul

Tariceanu: Nu stiu care sunt motivele care au dus la demisia ministrului Educatiei

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a sustinut ca nu stie care sunt motivele care au dus la demisia lui Valentin Popa din functia de ministru al Educatiei, dar a aratat ca, dupa ce a discutat cu.

E OFICIAL! Se dau 400 lei de la stat. Vezi AICI care sunt conditiile

Romanii ar putea primi vouchere cu valori intre 200 si 400 de lei daca decid sa isi inlocuiasca un echipament electrocasnic vechi cu unul nou, cu consum redus de energie, in cadrul programului Rabla pentru.

Klaus Iohannis, la Adunarea Generala a ONU: Avem datoria sa explicam mai bine care sunt provocarile actuale la adresa pacii

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, miercuri, interventia nationala in cadrul dezbaterilor celei de-a 73-a sesiuni a Adunarii Generale a ONU care se desfasoara la New York. Presedintele Iohannis s-a.

Tulburarile digestive frecvente toamna. Vezi care sunt alimentele de sezon ce ingreuneaza digestia

Toamna aduce anumite schimbari alimentare care, mai mult decat schimbarile climaterice, pot influenta suferintele tractului digestiv. in prima parte a anotimpului, se consuma multe legume, zarzavat si fructe.

Alerta meteo: Iarna pune stapanire pe Romania! Cat tine URGIA si care sunt zonele cele mai afectate!

Vremea in perioada 26-7 septembrie se anunta cu mult mai rece decat normalul perioadei la care ne aflam, anunta ANM. S-ar spune ca ne pregatin deiarna in toata regula, pe jumatatea toamnei. Vezi.

Numai de bine. Ilinca Dascalu, formator de opinie la 14 ani. Care sunt cartile pe care le recomanda

La doar 14 ani, Ilinca Dascalu este deja vedeta pe YouTube si pe Instagram si are sute de mii de fani. Prima carte este Harry Potter. A fost prima carte pe care am citit-o, Harry Potter m-a adus in lumea asta.

Care sunt noile standarde minimale pentru acordarea titlului de doctor

Ministrul Educatiei Nationale, Valentin Popa, a aprobat setul de standarde minimale pentru acordarea titlului de doctor prin ordinul nr. 510/2018, care a fost publicat luni in Monitorul Oficial. Acest tip.

Horoscop. Zodiile care sunt pe cale sa se imbogateasca

Aceste zodii s-au chinuit sa castige ceva si pana la urma au reusit. Totul cu ajutorul gandirii positive. Berbec -Nativii zodiei sunt niste persoane fericite care daruiesc la randul lor bucurie in.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )