Libnet.ro
UNICEF

19:47

Indicele ROBOR a inregistrat o crestere majora

Antena3 Antena3,
Indicele ROBOR a inregistrat o crestere majora

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor de consum in lei cu dobanda variabila, a urcat miercuri, pe piata interbancara, la 3,17% pe an, de la 3,13%, valoarea anuntata. continuă pe Antena3

Indicele Robor la trei luni a stagnat la 3,13%, pentru a treia zi consecutiv. Indicele Robor la sase luni a crescut

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,13%, pentru a treia zi consecutiv, dar indicele Robor la sase luni a crescut, potrivit.

Indicele ROBOR a crescut astazi, 8 octombrie, pe 6 dintre cele 8 scadente: La cat se situeaza ROBOR la 3 luni

Indicele ROBOR a inregistrat cresteri minore in sedinta de astazi, 8 octombrie, pe 6 dintre cele 8 scadente. Aflati din materialul de mai jos cum s-a situat indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care se calculeaza majoritatea dobanzilor la creditele.

ROBOR la trei luni a crescut la 3,17%

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut la 3,17%, de la 3,13%, valoare inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a stagnat la 3,13%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,13%, valoarea inregistrata si in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele Robor astazi, 9 octombrie: referinta a crescut spectaculos pe scadentele foarte scurte

Indicele ROBOR astazi, 9 octombrie: referinta a crescut spectaculos pe scadentele foarte scurte, avansand overnight de la 2,58% la 2,72%. Ce s-a intamplat insa cu ROBOR la 3 luni, indicele in functie de care se calculeaza majoritatea dobanzilor la.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2487 seconds )