Libnet.ro
UNICEF

15:00

Indicele ROBOR o ia razna! Anuntul de ULTIMA ORA al BNR. Toti romanii cu credite sunt vizati

B1 B1,
Indicele ROBOR o ia razna! Anuntul de ULTIMA ORA al BNR. Toti romanii cu credite sunt vizati

Indicele Robor, functie de care se calculeaza ratele romanilor, a luat-o razna. Joi, Robor la 6 luni, utilizat in calculul dobanzilor la creditele ipotecare in lei cu dobanda variabila, a crescut. continuă pe B1

Indicele Robor la sase luni a crescut la 3,49%, cel mai mare nivel din martie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 3,36%, dar indicele Robor la sase luni a crescut la 3,49%, cel mai mare nivel din martie 2014, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele Robor la sase luni a crescut la 3,48%, cel mai mare nivel din martie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,35% pentru a patra zi consecutiv, dar indicele Robor la sase luni a crescut la 3,48%, cel mai mare nivel din martie 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Veste proasta pentru romanii cu rate. Indicele Robor face un nou salt spectaculos

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,37%, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala a Romaniei BNR). Robor la.

Lovitura pentru romanii cu credite in lei: Indicele ROBOR a crescut din nou

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 3,36%, dar indicele Robor la sase luni a crescut la 3,49%, cel mai mare nivel din martie 2014,.

Vesti proaste pentru romanii care au credite in lei. Indicele ROBOR a crescut din nou

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,35% pentru a patra zi consecutiv, dar indicele Robor la sase luni a crescut la 3,48%, cel.

Indicele ROBOR la trei luni a stagnat la 3,35%

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,35% pentru a treia zi consecutiv, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a.

intalnire de ultima ora. Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu, fata in fata

Intalnire de ultima ora intre liderii Coalitiei. Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu sunt fata in fata, iar printre temele de discutie sunt doua extrem de importante: posibila suspendare a lui Kla.

intalnire de ultima ora la Palatul Victoria. Dancila a chemat mai multi ministri la discutii

Intalnire de ultima ora la Palatul Victoria!Vicepremierul Anca Birchall, ministrul justitiei, Tudorel Toader, dar si cel al fonsurilor europene, Rovana Plumb au discutat cu premierul Viorica.

Anuntul de ultima ora al meteorologilor. Cum va fi vremea pana la sfarsitul lunii

Meteorologii anunta ca ploile se vor extinde pe tot teritoriul tarii de miercuri, insa temperaturile raman cele normale pentru aceasta perioada. Vremea va fi capricioasa pana la sfarsitul lunii. De.

FURTUNA extrema in CAPITALA! Avertisment de ultima ora

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, o atentionare nowcasting de ploi pentru Bucuresti, valabila pana la ora 18. Meteorologii avertizeaza ca se vor inregistra averse ce vor cumula.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2571 seconds )