Libnet.ro
UNICEF

13:30

LOVITURA CRUNTA pentru romanii cu credite in lei: Indicele ROBOR a CRESCUT DIN NOU

B1 B1,
LOVITURA CRUNTA pentru romanii cu credite in lei: Indicele ROBOR a CRESCUT DIN NOU

Indicele ROBOR la trei luni si-a continuat ascensiunea si a ajuns, joi, la 3,39%. Aceasta este o veste proasta pentru romanii care au credite in lei cu dobanda variabila. Miercuri, indicele era la 3,34% ROBOR. continuă pe B1

LOVITURA CRUNTA pentru romanii cu credite in lei: Indicele ROBOR a atins un NOU RECORD

Indicele ROBOR isi continua cresterea alarmata si ajunge luni la un nivel de 3,24%, de la 3,15%, cat era vineri. Robor la trei luni este indicatorul principal in functie de care se calculeaza dobanzil.

Vesti proaste pentru romanii cu credite in lei. Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,34%

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,34%, cel mai mare nivel din martie 2014, potrivit datelor publicate miercuri de Banca.

Business report: nca o linie de metrou n Bucuresti; Pentru 90% dintre romni, salariul mediu din statisticile oficiale este un vis; Veste buna pentru romnii cu credite n lei

Nou record la inflatia industriala. Energia, cu 12% mai scumpa. Indicele preturilor productiei industriale IPPI) a urcat. Cele mai mari zece pensii speciale din MAI, platite in aprilie, cuprinse intre 20. 000 de lei si 17. 800 de lei in mana. Un colonel si noua chestori pensionati incaseaza.

Vesti proaste pentru romanii care au credite in lei. ROBOR, o noua valoare record

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a continuat sa creasca joi pe piata interbancara, ajungand la 3,39% pe an, de la 3,34% pe an.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,27%, cel mai mare nivel din martie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,27%, cel mai mare nivel din martie 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,24%, cel mai mare nivel din martie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,24%, cel mai mare nivel din martie 2014, potrivit datelor publicate luni de Banca.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,34%, cel mai mare nivel din martie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,34%, cel mai mare nivel din martie 2014, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele ROBOR a crescut IAR! Este la cel mai mare nivel din martie 2014

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a ajuns la 3,34%. Nivelul atins miercuri este cel mai mare din 5 martie 2014, cand a fost.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,27%, cel mai mare nivel din martie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,27%, cel mai mare nivel din martie 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR), relateaza News. ro.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,27%, cel mai mare nivel din martie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,27%, cel mai mare nivel din martie 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri din Economie

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )