Libnet.ro
UNICEF

23:15

ROBOR la trei luni a crescut din nou. Creditele se scumpesc

Antena3 Antena3,
ROBOR la trei luni a crescut din nou. Creditele se scumpesc

ROBOR la trei luni. Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor de consum in lei cu dobanda variabila, a urcat joi cu 0,03 puncte procentuale fata de valoarea de miercuri,. continuă pe Antena3

Curs valutar 20 februarie. Euro a crescut din nou

Cursul valutar rezultat din cotatiile anuntate, miercuri, de bancile autorizate sa opereze pe piata valutara: MONEDA SIMBOL RON 1 Euro EUR 4,7576 1 Dolar S. A USD 4,1938 1 Dolar australian AUD.

ROBOR la trei luni a crescut la 3,28%

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut la 3,28%, de la 3,25%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a crescut la 3,25%

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut la 3,25%, de la 3,19%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a crescut la 3,19%

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut la 3,19%, de la 3,14%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni, in crestere. La cat a ajuns

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor de consum in lei cu dobanda variabila, a urcat marti cu 0,06 puncte procentuale fata de valoarea de marti, pana la 3,25%.

ROBOR la trei luni a scazut la 3,14%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 3,14%, de la 3,17%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Profesoara era angajata de doar trei luni, cand si-a dat frau pasiunii. A facut amor chiar in scoala cu unul dintre elevii sai. Detaliile povestii sunt de-a dreptul infioratoare

Profesoara era angajata de doar trei luni, cand si-a dat frau pasiunii. A facut amor chiar in scoala cu unul dintre elevii sai. Detaliile povestii sunt de-a dreptul infioratoare Profesoara era angajata.

Ministerul Justitiei a fost vandalizat din nou de protestatari - FOTO

Sediul Ministerului Justitiei a fostvandalizat din nou,joi seara, de protestatari. Manifestantii au venit cu o galeata de ketchup pe care au aruncat-o pe sediul.

Vom avea din nou Alimentara si Aprozar. Ministrul Agriculturii vrea ca statul sa concureze cu hipermarketurile

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a adus din nou in atentie problema magazinelor de stat, in care s-ar vinde produse exclusiv romanesti. Casa de Comert Agroalimentar Unirea, infiintata in ianuarie de.

Tudorel Toader, din nou la RAPORT in fata lui Liviu Dragnea. Ministrul Justitiei chemat de urgenta la Parlament

Tudorel Toader a fost chemat din nou, miercuri dimineata, in biroul lui Liviu Dragnea. intrevederea dintre cei doi are loc dupa ce Guvernul a adoptat, marti seara, o OUG pentru modificarea legilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )