Libnet.ro
UNICEF

01:05

ROBOR la trei luni a scazut pentru a patra zi consecutiv. La cat a ajuns

Antena3 Antena3,
ROBOR la trei luni a scazut pentru a patra zi consecutiv. La cat a ajuns

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor de consum in lei cu dobanda variabila, a scazut joi cu 0,05 puncte procentuale fata de valoarea de miercuri, pana la. continuă pe Antena3

ROBOR la trei luni continua sa scada. La cat a ajuns miercuri

ROBOR la trei luni. Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor de consum in lei cu dobanda variabila, a scazut miercuri cu 0,04 puncte procentuale fata de valoarea de luni, p.

Veste buna pentru romanii cu credite in lei. La cat a ajuns indicele ROBOR la trei luni

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor de consum in lei cu dobanda variabila, a scazut luni cu 0,02 puncte procentuale fata de valoarea de vineri, pana la 3,26%.

ROBOR la trei luni a scazut la 3,13%

Indicele ROBOR la 3 luni s-a depreciat la 3,13%, fata de 3,18%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a scazut la 3,18%

Indicele ROBOR la 3 luni s-a depreciat la 3,18%, fata de 3,22%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a scazut la 3,22%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 3,22%, fata de 3,26%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a scazut la 3,26%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 3,26%, fata de 3,28%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta.

Au vrut sa faca dragoste la trei luni dupa nasterea tripetilor si au inchiriat o camera de hotel. Ce li s-a intamplat mai departe este sfasietor

Desiree si Ryan Fortin sunt parinti de tripleti. La trei luni dupa nasterea copiilor, au inchiriat o camera de hotel pentru o noapte de dragoste. Iata ce li s-a intamplat in continuare celor doi.

Carlos Ghosn va fi eliberat pe cautiune dupa mai mult de trei luni de inchisoare

Fostul director general al companiilor Nissan si Renault, Carlos Ghosn, va fi eliberat marti pe cautiune dupa ce a petrecut mai mult de trei luni intr-o inchisoare japoneza, relateaza postul CNN, citat de Mediafax.

ROBOR la 3 luni scade pentru a 4-a sedinta consecutiva: la cat se situeaza

Indicele ROBOR scade in sedinta de astazi pe toate scadentele, inclusiv ROBOR la 3 luni, indicele in functie de care se calculeaza majoritatea creditelor in lei cu dobanda variabila. Aflati din materialul acesta care sunt cotatiile actuale.

Olivia Steer si tratamentul naturist pentru guta: Dupa trei luni, ma uitam la mainile lui ca la Isus Christos

Cunoscuta deja pentru tratamentele naturiste pe care le recomanda in detrimentul medicamentelor, clasice, Olivia Steer loveste din nou. De data aceasta cu un tratament naturist pentru guta. M-am.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )