Libnet.ro
UNICEF

16:00

Sefii companiilor din industrie, constructii, servicii si comert se asteapta la cresteri ale preturilor n perioada urmatoare (ancheta a Statisticii)

Hotnews Hotnews,
 Sefii companiilor din industrie, constructii, servicii si comert se asteapta la cresteri ale preturilor n perioada urmatoare (ancheta a Statisticii)

Sefii companiilor din industrie, constructii, servicii si comert se asteapta la cresteri ale preturilor in perioada urmatoare, arata rezultatele unei anchete a Institutului National de Statistica facute printre 8000 de manageri in ianuarie. INS masoara tendintele in afaceri, evaluand soldul conjunctural in cele 4 domenii: comert, industrie, servicii si constructii. Acest sold conjunctural indica perceptia managerilor intreprinderilor asupra dinamicii unui fenomen care NU trebuie confundata cu ritmul cresterii sau scaderii oricarui indicator statistic produs de INS. Soldul conjunctural procentual este obtinut ca diferenta intre procentajul managerilor care au ales varianta pozitiva a fenomenului si procentajul celor care au indicat varianta negativa. continuă pe Hotnews

INS: Managerii anunta scumpiri de pana la 21% in urmatoarele trei luni

Directorii companiilor din industrie, constructii, servicii si comert se asteapta la cresteri ale preturilor in perioada urmatoare, arata rezultatele unei anchete a Institutului National de Statistica facute printre 8000 de manageri in ianuarie. Estimarile privind scumpirile se refera la urmatoarele trei luni.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )