Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cu avionul, trenul sau autocarul? Care este cea mai convenabila varianta din Bucuresti spre marile orase din tara

Adevărul Adevărul,
Cu avionul, trenul sau autocarul? Care este cea mai convenabila varianta din Bucuresti spre marile orase din tara

Concurenta in crestere pe piata interna a operatorilor aerieni a propulsat avionul pe primul loc in functie de raportul cost-beneficiu in ceea ce priveste variantele de mijloace de transport la care se poate apela pentru a ajunge din Capitala intr-unul dintre marile orase din tara. Timpul mult mai scurt al calatoriei, dar si preturile doar putin mai mari comparativ cu cele pentru tren sau autocar, fac din avion o buna varianta de transport. continuă pe Adevărul

Care este cea mai deprimanta zi din 2017: factorii care ne influenteaza starea si cum o putem depasi

Pentru persoanele care prefera sa vada intotdeauna partea plina a paharului, ianuarie este luna in care oamenii isi stabilesc obiective noi, incep o serie de activitati interesante si se supun unui proces de reevaluare in speranta obtinerii unor rezultate optimiste in urmatoarele 12 luni. insa, pentru persoanele mai putin optimiste, ianuarie este cea mai dificila luna a anului.

Care este cea mai buna apa plata. O cantitate mare de nitrati poate sa duca chiar la aparitia cancerului

Calitatea apei pe care o consumam are o importanta deosebita pentru buna functionare a organismului. Apa plata trebuie sa indeplineasca anumite conditii pentru a fi considerata de calitate, astfel incat compozitia chimica are un rol primordial.

Renuntatul la fumat este cea mai grea rezolutie pentru noul an

Exista un miliard de fumatori in intreaga lume si de aceea nu este de mirare ca rezolutia ce ocupa locul intai la fiecare inceput de an pentru majoritatea fumatorilor este sa renunte la acest viciu.

AM DESCOPERIT CARE ESTE CEL MAI BUN JOB DIN LUME! Faci poze pentru Instagram si te iMBOGATESTI

Compania Royal Caribbean International cauta persoane care sa calatoreasca si sa fotografieze vacantele de pe trei croaziere difeite in cadrul unui internship platit de trei luni. Tot ce trebuie sa.

Care este cea mai buna varsta pentru a deveni mama: cercetatorii americani au descoperit momentul ideal pentru a ramane insarcinata

Cecetatorii de la Universitatea din California de Sud au concluzionat in cazut de acord, in unor teste, care este ideala pentru a deveni mama, iar rezultatul poate sa fie surprinzator.

De ce inceputul de an este cea mai buna perioada pentru schimbari si pentru stabilirea tintelor

Startul unui nou an este, pentru multi, perioada schimbarilor sau cel putin a fixarii obiectivelor. Specialistii sunt de parere ca este o perioada cum nu se poate mai potrivita pentru planificarea anului. Dar nu neaparat una in detaliu, pentru ca este suficienta chiar si trasarea obiectivelor principale pe care vrei sa le atingi. Important este sa nu amani prea mult momentul fixarii tintelor.

Cea mai titrata handbalista a Romaniei se retrage definitiv din activitate. A castigat e patru ori Liga Campionilor

La 37 de ani, Cristina Varzaru este cea mai titrata handbalista din romania, vand in palmares patru Ligi ale Campionilor.

Site-ul ultraconservator Breitbart difuzeaza o stire falsa legata de un grup de arabi care scandau Allah Akbar si care ar fi incendiat cea mai veche biserica din Germania

Difuzarea de catre site-ul de stiri ultraconservator american Breitbart a unei stiri false legate de noaptea de Revelion, in Dortmund, unde o biserica a fost incendiata de straini care strigau Allah Akbar, a starnit o ampla polemica in Germania, scrie AFP.

Cum faci cea mai buna ciorba de cartofi si afumatura. Ingredientul secret care o face mai gustoasa

Una dintre ciorbele deloc usoare este cea de cartofi in care folosim afumatura. Ingredientul care da un plus de savoare este tarhonul, un condiment ce da particularitate acestui fel de mancare.

ANM: Marti, posibil cea mai geroasa dimineata din aceasta iarna, se vor inregistra -28 grade Celsius

Marti dimineata va fi cel mai probabil cea mai geroasa dimineata din aceasta iarna, fiind preconizata o minima de -28 de grade Celsius, a anuntat directorul general al Administratiei Nationale de Meteorologie, Elena Mateescu, la videoconferinta MAI.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )