Libnet.ro
UNICEF

07:46

BizNews. Cum putem strange bani pentru copii si ce impact vor avea majorarile de pensii si salarii

Antena3 Antena3,
BizNews. Cum putem strange bani pentru copii si ce impact vor avea majorarile de pensii si salarii

Aflam astazi care sunt variantele de economisire pentru copii, pe care parintii le au la dispozitie. Fie ca vorbim despre conturi bancare, conturi oferite de stat, asigurari sau fonduri de investitii, este bine sa stim, inainte de a alege unul dintre aceste produse, ce ofera fiecare in parte, care sunt avantajele, dar si dezavantajele. continuă pe Antena3

Nelu Tataru: La nivel national sunt in jur de 67 de paturi ATI pentru copii. Mai avem in evaluare

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat, joi, ca, la nivel national, sunt in jur de 67 de paturi ATI pentru copii, altele fiind in evaluare. Din numarul total de locuri, 30 sunt in Bucuresti, din care.

TATARU: in acest moment, in Bucuresti sunt 30 de paturi ATI pentru copii

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, joi, ca in prezent in in Bucuresti sunt 30 de paturi ATI pentru copii, din care patru sunt pentru nou-nascuti. La nivel national sunt in jur de 67 de paturi, alte cateva fiind in evaluare. Evolutia ne va arata si masurile, poate si restrictive, care vor fi impuse. Noi speram sa mentinem platoul de 1. 600 de infectari, a afirmat Tataru, conform news. ro.

Mastile pentru copii raman obligatorii! Anuntul facut de premierul Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban nu este de acord cu renuntarea la masti pentru copiii mici din unitatile de invatamant. Nu vad de ce trebuie sa existe unii care sa instige la nerespectarea acestei reguli, a spus premierul.

Vesti proaste! Nu sunt bani pentru majorarea pensiilor si stimulentele de 500 de europentru profesori - Anuntul facut de Orban

Premierul Ludovic Orban sustine ca nu sunt posibile cresteri de cheltuieli pentru majorarea pensiilor cu 40% si pentru stimulente de cate 500 de euro pentru profesori.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2625 seconds )