Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eugen Teodorovici: Statul poate castiga mai mult decat bani din gazele la Marea Neagra

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Eugen Teodorovici: Statul poate castiga mai mult decat bani din gazele la Marea Neagra

Ministerul de Finante va prezenta Comisiilor de specialitate din Parlament calcule privind variantele de taxare la legea offshore. Banii incasati ca taxe nu sunt insa singurul castig. continuă pe Wall-Street Ro

Klaus Iohannis, noi critici pentru Guvern: Este inadmisibil ca distanta dintre Bucuresti si Iasi sa fie strabatuta cu trenul in aproximativ sase ore si jumatate, semnificativ mai mult decat in urma cu 20 de ani (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a criticat luni, la Iasi, Guvernul pentru lipsa infrastructurii care sa lege Iasiul de restul tarii. Prezent la festivitatea de deschidere a anului universitar la Iasi, la.

Eugen Teodorovici: Vor fi bani pentru cresterea pensiilor. Legea va fi sustenabila

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a spus, miercuri, in emisiunea Punctul de intalnire, ca se lucreaza la studiul de impact privind Legea pensiilor. Este foarte importanta zona de finante, cum.

Eugen Teodorovici, anunt major privind TVA: Ce se va intampla din 2019

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a dat asigurari, miercuri seara, ca TVA-ul nu va fi crescut, ba chiar a sustinut ca acesta va scadea in curand de la 19 la 18%. Guvernul a spus foarte clar de la.

Varujan Vosganian, mesaj pentru Eugen Teodorovici: Luati in serios asta

Liderul deputatilor ALDE, Varujan Vosganian, i-a transmis miercuri, ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, in plenul Camerei Deputatilor, sa ia foarte, foarte in serios solicitarea pe care i-a adresat-o.

Eugen Teodorovici a realizat ca Romnia va avea proiecte pe timpul Presedintiei UE

Dupa ce ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, declara in urma cu circa doua saptamani ca rolul Romaniei pe timpul presedintiei UE va fi de mediator, nu de a promova proiecte, dupa declaratia sa din intalnirea cu Pierre Moscovici, comisar european pentru afaceri economice si financiare, se pare ca si-a schimbat parerea.

Ion Caramitru, PLATIT MULT mai PROST decat Horatiu Malaele, desi joaca in acelasi spectacol si petrec tot atat timp pe scena

Chiar daca sunt parteneri de scena in acelasi spectacol, Cate-n luna si-n stele, Ion Caramitru este platit mai prost decat Horatiu Malaele. Acest lucru reiese dintr-un document al Primariei Constan.

Romanii ar putea plati mai mult pe caldura. Guvernul vrea sa scumpeasca incalzirea in sistem centralizat

Romanii ar putea plati mai mult pentru incalzirea locuintei in sistem centralizat, asta dupa ce fabricile de agent termic, CET-urile, detinute de stat sau de primarii, au avut in acest an cheltuieli mai mari decat in 2017. Ca urmare, ca sa.

Motivul stiintific pentru care simptomele unei raceli te afecteaza mai tare decat pe cei din jur

O raceala sau gripa poate pune la pamant pe oricineinsa se pare ca unele persoane sufera mai rau decat altele. Conform cercetatoriilor de la Universitatea din Virginia, exista e explicatie.

ORA DE IARNA 2018. Cand dam ceasurile iNAPOI si dormim MAI MULT

Romania se pregateste sa treaca la ora de iarna. Astfel ca ora 4:00 va deveni ora 3:00 si vom dormi mai mult cu o ora. Acest lucru se va intampla in data de 28 octombrie, duminica spre luni. Ora de iarna.

Ministerul Finantelor pregateste amnistia fiscala: Eugen Teodorovici a anuntat un pachet de restructura financiara

Eugen Tedororovici a anuntat, miercuri seara, ca Ministerul Finantelor lucreaza pentru a veni pana la finalul lunii octombrie cu un pachet de masuri care ar viza restructurarea.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )