Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eugen Teodorovici: Voi prezenta in Guvern scenarii pentru Codul Fiscal

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Eugen Teodorovici: Voi prezenta in Guvern scenarii pentru Codul Fiscal

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a declarat ca este posibil ca TVA sa fie redusa la 19% mai devreme de 1 ianuarie 2016, adaugand ca va prezenta in Guvern variantele de adoptare a Codului Fiscal, respectiv in Parlament, in sesiune extrordinara sau. continuă pe Wall-Street Ro

Eugen Teodorovici: Codul Fiscal sigur va fi implementat. Data: 1 ianuarie 2016 si cu unele masuri devansate

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, este convins ca noul Cod Fiscal va fi implementat pana cel tarziu la inceputul anului viitor si a explicat parerea Guvernului despre acest Cod si tinta spre care.

Eugen Teodorovici: La Ministerul de Finante se va infiinta o noua structura care va analiza intregul sistem public pentru eficientizarea modului in care sunt cheltuiti banii publici

Eugen Teodorovici a fost prezent luni in cadrul emisiunii Ultima ora, moderata de Catalin Striblea, unde a vorbit despre faptul ca, in curand, la Ministerul de Finante va aparea o noua structura. Astfel,.

Eugen Teodorovici: La Ministerul de Finante se va infiinta o noua structura care va analiza intregul sistem public pentru eficientizarea modului in care sunt cheltuiti banii publici (VIDEO)

Eugen Teodorovici a fost prezent luni in cadrul emisiunii Ultima ora, moderata de Catalin Striblea, unde a vorbit despre faptul ca, in curand, la Ministerul de Finante va aparea o noua structura. Astfel,.

Eugen Teodorovici anunta o noua structura in Ministerul Finantelor

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a declarat la B1 TV ca, in curand, in Ministerul de Finante va aparea o noua structura, care ava analiza sistemul public pentru a stabili cum se poate eficientiza modul in care se cheltuie banii publici.

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici: Cine poate sa imi spuna mie, ca stat, care e deficitul optim in care sa ma pot dezvolta? Impozitele pe cladiri pot fi marite pana la 500%

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a pledat marti seara impotriva austeritatii bugetare si a afirmat ca tinta de deficit negociata de Romania este legala, dar artificiala si poate conduce la cresterea decalajului economic dintre tara noastra si statele occidentale, care nu respecta intotdeauna un deficit foarte mic.

Eugen Teodorovici: Reducerea TVA-ului de la 1 ianuarie, un lucru sigur. Posibil ca aceasta masura sa fie aplicata chiar mai devreme (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, marti, ca reducerea TVA-ului de la 24% la 19% este un lucru sigur si ca va fi aplicata cel tarziu la 1 ianuarie. 19% la TVA este un lucru sigur, de la 1.

Eugen Teodorovici: Codul Fiscal nu va fi modificat, dar aplicarea unor masuri poate fi devansata. TVA de 19%, de la 1 ianuarie cel tarziu

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorivici, a declarat, marti, ca proiectul Codului Fiscal, retrimis vinerea trecuta spre reexaminare Parlamentului de catre presedintele Klaus Iohannis, nu va suferi modificari, urmand sa fie adoptat in aceeasi forma de Parlament sau printr-o serie de ordonate ale Guvernului. Teodorovici a adaugat ca aplicarea unora dintre masurile prevazute in document ar putea fi devansata. Ministrul Finantelor a subliniat ca cea mai importanta masura prevazuta in noul Cod Fiscal, TVA de 19%, va fi aplicata de la 1 ianuarie cel tarziu.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2462 seconds )