Libnet.ro
UNICEF

19:00

EXCLUSIV Care sunt variantele de spargere a Hidroelectrica si comasare cu Nuclearelectrica si complexurile Oltenia si Hunedoara

Adevărul Adevărul,
EXCLUSIV Care sunt variantele de spargere a Hidroelectrica si comasare cu Nuclearelectrica si complexurile Oltenia si Hunedoara

Autoritatile iau in considerare divizarea Hidroectrica in trei si unificarea componentelor rezultate cu Nuclearelectrica si complexurile energetice Oltenia si Hunedoara, au declarat pentru Adevarul surse din sectorul energetic. continuă pe Adevărul

Locurile in care sunt tratati elevii bolnavi, adevarate focare de INFECTIE

Majoritatea cabinetelor medicale scolare din judetul Vaslui sunt adevarate focare de infectie pentru elevi. 22 din cele 25 de cabinete verificate de catre autoritati au fost sanctionate pentru nerespectarea.

Lista de cumparaturi pentru vara. Afla care sunt alimentele MINUNE ale sezonului.

In timpul verii, piata este plina de legume si fructe de sezon care au continut bogat de apa, fibre, vitamine si minerale, adica exact ceea ce are nevoie organismul ca sa fie in forma. Consumati-le cat mai natural! Legumele proaspete de sezon, precum dovleceii, ardeii, rosiile si castravetii, trebuie sa constituie baza alimentatiei in perioada verii. Acestea pot fi preparate la gratar, la cuptor sau trase la tigaie cu putin ulei pentru a-si pastra toti nutrientii benefici pentru .

Gabriel Oprea, PREMIERUL Romaniei. Care sunt noile sale atributii

Gabriel Oprea va conduce Guvernul cat timp Victor Ponta va fi in vacanta. Vor fi doua saptamani in care se va juca de-a premierul Romaniei, probabil singurele saptamani in care isi va justifica.

Dan Voiculescu, la DNA pentru declaratii in dosarul de santaj in care sunt cercetati fiica sa si directorul Antena Group (VIDEO)

Dan Voiculescu a ajuns luni dimineata la Directia Nationala Anticoruptie pentru a da declaratii in dosarul in care directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, este cercetat pentru santaj. in acelasi.

Dan Voiculescu, fara o lentila la DNA: Seful Intact, audiat in dosarul de santaj in care sunt cercetati fiica sa si directorul Antena Group (VIDEO)

Dan Voiculescu a ajuns luni dimineata la Directia Nationala Anticoruptie pentru a da declaratii in dosarul in care directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, este cercetat pentru santaj. in acelasi dosar,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2301 seconds )