Libnet.ro
UNICEF

22:00

Finantele au pus luni in dezbarere publica proiectele noului Cod Fiscal si al celui de Precedura Fiscala

Hotnews Hotnews,
 Finantele au pus luni in dezbarere publica proiectele noului Cod Fiscal si al celui de Precedura Fiscala

Finantele au publicat luni dupa amiaza proiectele noului Cod Fiscal si al celui de Procedura Fiscala in variantele rescrise. Intentia initiala era ca rescrierea Codurilor sa aiba loc in 2013 iar din 2014 sa intre in vigoare. Din pacate, discutiile privind impozitul pe constructiile speciale, acciza suplimentara la carburant samd. au amanat proiectul. Reprezentantii Finantelor spera ca din aceasta toamna noile Coduri sa intre in discutia Parlamentului, iar din ianuarie 2015 sa devina operationale. Rescrierea lor face o curatenie si o re-corelare a prevederilor acestora. Ceea ce tine de legislatie, sa ramana in Codul Fiscal iar ceea ce tine de proceduri sa apartina doar Codului de Procedura, explicase anterior, coordonatorul acestui proiect, secretarul de stat Dan Manolescu. In acest proces de rescriere au fost implicati consultanti din mediul privat, experti, urmand sa apara ulterior legislatia conexa- ordine de aplicare, clarificari samd. Vezi in atasament proiectul noilor Coduri. continuă pe Hotnews

Penitenciarul Targu Mures are cu 307 mai putini detinuti, ca efect al noului Cod Penal

Numarul detinutilor din Penitenciarul pentru minori si tineri din Targu Mures a scazut la o treime, de la 456 la 149. Peste o suta de persoane au fost eliberate in perioada februarie - iunie, ca urmare a intrarii in vigoare a noului Cod Penal, iar.

Efect al noului Cod Penal: Numarul detinutilor din Penitenciarul Targu Mures, redus la o treime

Numarul detinutilor din Penitenciarul pentru minori si tineri din Targu Mures a scazut la o treime, de la 456 la 149, dupa ce peste o suta de persoane au fost eliberate in perioada februarie - iunie, ca urmare a intrarii in vigoare a noului Cod penal, iar altele au fost transferate .

Guvernul a aprobat proiectul noului Cod al Educatiei

Guvernul a aprobat, sambata, proiectul noului Cod al Educatiei, care vine sa inlocuiasca Legea invatamantului, adoptata in anul 1995, transmite IPN. Autoritatile isi propun, prin noua lege, sa promoveze studiile pe tot parcursul vietii, sa asigure legatura cu piata muncii, sa instituie un sistem eficient de asigurare, monitorizare si evaluare a calitatii in educatie, sa motiveze cadrele didactice pentru asigurarea educatiei de calitate etc.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )