Libnet.ro
UNICEF

09:30

Varsta de PENSIONARE, SCHIMBATA oficial: Milioane de romani vor fi direct AFECTATI! VEZI daca esti pe LISTA...

B1 B1,
Varsta de PENSIONARE, SCHIMBATA oficial: Milioane de romani vor fi direct AFECTATI! VEZI daca esti pe LISTA...

Guvernul a adoptat recent un proiect de act normativcare introduce noutati precum recalcularea pensiilor, includerea studiilor de masterat si doctorat in vechimea de munca si reducerea varstei de pensionare. continuă pe B1

Varsta de pensionare, schimbata OFICIAL: Vezi doar aici cine poate iesi acum mai repede la pensie, la termen sau anticipat!

Potrivit noii legi a pensiilor, pentru mai multe categorii de salariati, varsta de pensionare se poate reduce pentru mai multe categorii salariati. Prin urmare, o parte dintre vor putea iesi de acum la pensie chiar.

Varsta de pensionare, schimbata OFICIAL! E fara precedent: Ce patesc cei care urmeaza sa se pensioneze pentru limita de varsta...

Legea pensiilor va fi modificata, ultima varianta a proiectului de lege venind cu schimbari privind pensia minima si formula de calcul a punctului de referinta. Potrivit documentului, pensia minima se.

Varsta de PENSIONARE, schimbata in Romania: Aici afli exact ziua, luna si anul cand iesi la pensie la termen sau anticipat!

Casa Nationala de Pensii a lansat o aplicatie care ajuta utilizatorii sa isi afle varsta la care pot iesi la pensie. Astfel, cei interesati pot afla in doar cativa pasi anul si luna in care isi pot.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )