Libnet.ro
UNICEF

23:01

VARSTA DE PENSIONARE, schimbata OFICIAL: Toti romanii sunt afectati! Vezi AICI cand iesi acum la pensie la termen sau anticipat

B1 B1,
VARSTA DE PENSIONARE, schimbata OFICIAL: Toti romanii sunt afectati! Vezi AICI cand iesi acum la pensie la termen sau anticipat

Vesti bune pentru romanii care nu mai au mult pana la pensie. O noua propunere legislativa vizeaza modificarea varstei de pensionare iar. Initiativa presupune reducerea stagiului de cotizare si varsta. continuă pe B1

VARSTA de PENSIONARE schimbata OFICIAL, toti romanii sunt AFECTATI: Click AICI pentru a afla cand iesi la pensie la termen sau anticipat!

Romanii care urmeaza care urmeaza sa iasa la pensie beneficiaza acum de sprijinul Casei Nationale de Pensii Publice CNPP). Institutia a lansat o aplicatie care sa ajute la aflarea varstei de pensionare la.

ALERTA METEO: Meteorologii au anuntat cand se indreapta vremea! Din pacate, toti romanii sunt afectati: ZONELE VIZATE!

Vremea se va incalzi in urmatoarele zile, pana spre finalul acestei saptamani urmand sa se atinga si chiar depasi 30 de grade Celsius. Meteorologii avertizeaza insa ca, din 16 iulie, temperaturile.

VARSTA DE PENSIONARE, schimbata OFICIAL in Romania: Primii vizati de noua lege sunt medicii...

Se preconizeaza noi schimbari in ceea ce priveste varsta de pensionare in Romania. Un proiect care acorda medicilor posibilitatea de a se pensiona la cerere, la varsta de 67 de ani a fost depus la Senat de.

Informatie BOMBA despre MASINILE LA MANA A DOUA din Romania: TOTI soferii sunt afectati...

Romanii care intentioneaza sa-si achizitioneze un autoturism second-hand ar trebui sa fie foarte atenti de la cine cumpara. Din masinile existente pe Internet la vanzare in luna iunie, aproximativ 15% din.

Anunt SOC de la Dacia: Ce se intampla cu CUTIA DE VITEZE! Toti soferii sunt afectati...

Decizie radicala la Dacia. Normele de depoluare valabile din septembrie si intrarea in vigoare a noului sistem de testare WLTP obliga producatorul autohton sa stopeze comercializarea modelului Duster echipat cu.

Anunt pentru TOTI ROMANII facut de Dacia: Ce se intampla in acest an cu cea mai populara masina din tara (FOTO)

Vesti bune pentru toti fanii Dacia. Producatorul auto de la Mioveni va lansa, anul acesta, doua noi modele. in septembrie, Dacia va lansa versiunea Sandero Streetway, care va reprezenta varianta mai eleganta si.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )