Libnet.ro
UNICEF

11:46

BNR confirma limitarea creditarii: Cat se vor putea indatora romanii care vor sa ia credite

B1 B1,
BNR confirma limitarea creditarii: Cat se vor putea indatora romanii care vor sa ia credite

Banca Nationala a Romaniei BNR) a confirmat, miercuri, ca nivelul maxim al gradului de indatorare va fi de 40% din venitul net la creditele in lei si 20% la cele in valuta incepand din 1 ianuarie 2019, iar pe. continuă pe B1

Adrian Vasilescu (BNR), despre limitarea creditarii: Sunt vizate indeosebi creditele mici. Nu va fi o schimbare majora in ceea ce priveste creditarea imobiliara

Adrian Vasilescu, consultant de strategie la Banca Nationala a Romaniei BNR), sustine ca modificarea conditiilor de creditare, aprobata miercuri de BNR vizeaza mai ales creditele mici si ca nu va exista o.

Schimbari majore. Ce credite vor putea lua romanii din 2019

Avem ultimele calcule despre ce credite vor putea lua romanii din 2019, dupa ce vor fi aplicate noile reguli cu privire la gradul de indatorare. Romanii vor avea acces la credite mai mici, cu rate a.

Soferii prinsi sub influenta alcoolului se vor putea urca la volan de a doua zi. Ce conditii trebuie sa indeplineasca

Soferii depistati sub influenta alcoolului si-ar putea pastra dreptul de a conduce, daca vor fi de acord sa isi monteze pe masina un dispozitiv care in viitor sa depisteze daca se mai urca bauti la.

Soferii prinsi sub influenta alcoolului se vor putea urca la volan de a doua zi daca accepta sa-si conecteze la masina un alcooltest specialcare blocheaza motorul

Soferii depistati sub influenta alcoolului si-ar putea pastra dreptul de a conduce, daca vor fi de acord sa isi monteze pe masina un dispozitiv care in viitor sa depisteze daca se mai urca bauti la volan. Mai exact, respectivul aparat ar urma sa nu ii lase sa porneasca motorul autoturismului daca se afla sub influenta alcoolului, se arata intr-un proiect de modificare legislativa care ar urma sa modifice OUG nr 195/2002.

Soferii prinsi sub influenta alcoolului se vor putea urca la volan de a doua zi daca accepta sa-si conecteze la masina un alcooltest care blocheaza motorul

Soferii depistati sub influenta alcoolului si-ar putea pastra dreptul de a conduce, daca vor fi de acord sa isi monteze pe masina un dispozitiv care in viitor sa depisteze daca se mai urca bauti la volan. Mai exact, respectivul aparat ar urma sa nu ii lase sa porneasca motorul autoturismului daca se afla sub influenta alcoolului.

Marijuana devine legala din 17 octombrie: Oamenii vor putea chiar sa CULTIVE plante!

Consumul si cultivarea canabisului vor fi legale in Canada incepand din 17 octombrie, poptrivit anuntului facut de premierul Justin Trudeau in Camera Comunelor, transmite AFP. Ambele camere ale parlamentului.

Proprietarii de apartamente vor putea fi amendati cu pana la 10.000 de lei. Nu veti mai avea voie sa faceti asta

Proprietarii de apartamente si toti cei interesati de administrarea unui bloc vor trebui sa consulte Legea nr. 196/2018 privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari. in acest.

ştiri din Economie

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2304 seconds )