Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cele mai bune tari in care poti sa locuiesti si sa muncesti: unde sunt cele mai mari salarii

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune tari in care poti sa locuiesti si sa muncesti: unde sunt cele mai mari salarii

Un clasament privind cel mai bine platiti expati din lume arata ca mutarea in strainatate poate creste venitul mediu al lucratorului cu 18. 000 de euro pe an. continuă pe Adevărul

Acestea sunt cele mai bune tari in care poti trai si lucra

Cele mai bune tari in care poti trai si lucra sunt in acest an Singapore, Noua Zeelanda, Germania, Canada si Bahrain, arata un studiu realizat de banca de investitii HSBC, care puncteaza tarile in.

Cele mai bune incarcatoare si standuri de incarcare pentru Apple Watch

Un Apple Watch este un gadget grozav si practic, mai ales pentru un adept al unui stil de viata activ si sanatos. Doar ca nu este de niciun folos atunci cand nu este incarcat pentru ca nu il poti folosi. Incarcatoarele si standurile de incarcare.

Politic show: Cursa din PNL pentru europarlamentare, o afacere ntre barbati. Cine sunt cele mai cunoscute femei care vor la Bruxelles; Dragnea si-a aniversat trei ani la conducerea PSD, alaturi de Shhaideh, Stanescu si Teodorovici. Membrii partidului: Li

Popescu: E un semn foarte rau pentru Dragnea. BOR face rar astfel de gesturi. Reprezentantii Patriarhiei Bisericii Ortodoxe si cei ai Arhidiecezei Romano-Catolice au o. in ce conditii ar colabora Ponta cu PSD. Victor Ponta a afirmat, intr-o conferinta de presa, la Iasi, ca este intrebat mereu daca se intoarce in PSD, in cazul in care.

Cursa din PNL pentru europarlamentare, o afacere intre barbati. Cine sunt cele mai cunoscute femei care vor la Bruxelles

Liberalii ar trebui sa-si aleaga candidatii pentru europarlamentare pana pe 15 noiembrie, au declarat surse politice pentru Adevarul. Lideri grei ai PNL si-au depus candidatura, lista acestora fiind aproape in intregime compusa din barbati, singurul nume de politician-femeie mai cunoscut fiind Alina Gorghiu, fost presedinte al partidului.

Cat se lasa bacsis in cele mai populare destinatii din lume

Legile nescrise ale bacsisurilor sunt diferite in functie de tara, de situatie si de calitatea serviciilor. Un ghid realizat de momondo indica ce procent poti sa lasi la restaurant, la hotel si la taxi in 32 de tari din lume, cele mai cautate destinatii de vacanta.

Care sunt zonele din Bucuresti cu cele mai multe victime provocate de seism, potrivit scenariului realizat de autoritati

Cele mai multe victime cauzate de seism, in scenariul realizat de Departmentul pentru Situatii de Urgenta, sunt in zona Universitate-Centrul Vechi: aproximativ 200 de persoane. Totodata, din cauza aceluiasi cutremur ipotetic s-a daramat unul dintre corpurile Spitalului Colentina.

Cele mai fascinante palarii de la nunta Printesei Eugenie

Nunta Printesei Eugenie de ieri a fost si ocazia de a admira parada de palarii si fascinators pe carfe invitatele le-au purtat, conform codului vestimentar a astfel de manifestari ale casei regale. Iata-le pe cele mai frumoase.

Cele mai groaznice cinci experimente pe oameni din toate timpurile: transformari chirurgicale sau otravuri care exterminau pacientii in cateva minute

Armata din mai multe state ale lumii a fost capabila de lucruri oribile de-a lungul istoriei, iar cele mai multe experimente au ramas strict secrete pana de curand. Experiementele pe oameni, adesea prizonieri de razboi, socheaza, potrivit inyminy. com.

Melania Trump se considera una dintre cele mai hartuite persoane din lume

Prima-doamna a SUA, Melania Trump, a declarat pentru ABC News ca este una dintre cele mai hartuite persoane din lume si ca exista oameni la Casa Alba in care nu are incredere.

HOROSCOP. Cele mai rele femei din zodiac. Femeia Berbec este egoista si imatura, Fecioarele sunt rautacioase

Unde incepe si unde se termina bunatatea sau ce defecte proeminente le fac pe unele native sa fie mai rele decat altele? Iata care sunt cele mai rele femei din zodiac in functie de semnul astrologic.

ştiri din Economie

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )