Libnet.ro
UNICEF

10:45

Discutiile pe legea offshore, reluate. Vosganian: Investitorii nu sunt de acord cu introducerea impozitului pe venitul suplimentar

Adevărul Adevărul,
Discutiile pe legea offshore, reluate. Vosganian: Investitorii nu sunt de acord cu introducerea impozitului pe venitul suplimentar

Investitorii nu sunt de acord cu introducerea impozitului pe venitul suplimentar in legea offshore, insa liderul grupul parlamentar al ALDE de la Camera Deputatilor, Varujan Vosganian, considera ca acesta este obligatoriu, o solutie de compromis intre stat si companiile petroliere fiind ca legea odata votata sa nu se schimbe pana in 2028. continuă pe Adevărul

Noi discutii pe Legea Offshore in Parlament: Investitorii nu sunt de acord cu impozitul pe venitul suplimentar

Liderul grupul parlamentar al ALDE de la Camera Deputatilor, Varujan Vosganian, a declarat miercuri ca, in privinta Legii offshore, statul roman trebuie sa castige cel putin atat cat castiga.

Noi discutii pe legea offshore. Vosganian: Companiile au ridicat obiectii cu privire la impozitul pe venitul suplimentar

Liderul grupului deputatilor ALDE, Varujan Vosganian, a declarat miercuri, dupa discutiile pe Legea Offshore intre grupurile parlamentare si reprezentantii companiilor petroliere, ca investitorii nu sunt de acord cu introducerea impozitului pe venitul suplimentar.

Legea Offshore |Basescu: Tariceanu vrea sa serveasca pe unii, iar Daddy vrea sa se serveasca pe el. Gazele din Marea Neagra sunt bune pentru noi. N-o sa devenim putere regionala (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, pentru B1 TV, ca Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu au ajuns sa se certe pe Legea Offshore si sa discute de bani, fapt ce e o prostie in acest stadiu. in opinia fostului.

Tariceanu, despre Legea offshore: Nu se poate face o intelegere in care sa existe o parte care castiga si o parte care pierde

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, in legatura cu Legea offshore, ca nu se poate face o intelegere in care sa existe o parte care castiga si o parte care pierde si ca trebuie sa se ajunga la o intelegere care sa fie echilibrata si echitabila.

Dragnea si Tariceanu discutii, luni, pe Legea offshore, FSDI si OUG 6. Toader, la intalnire

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu vor relua, luni la Parlament, discutiile pe marginea Legii offshore, pe ordonanta de urgenta care infiinteaza Fondul Suveran de Investitii, cat si asupra respingerii.

Legea offshore, in dezbatere la comisiile Camerei Deputatilor

Una dintre cele mai importante legi pentru viitorul energetic, economic si fiscal al tarii noastre este legea privind operatiunile de exploatare petroliera in perimetrele offshore din Marea Neagra. Pentru ca saptamana trecuta, legea a fost trimisa la comisii de catre plenul Camerei Deputatilor, cei mai multi dintre parlamentari fiind nemultumiti de faptul ca membrii comisiilor au modificat drastic proiectul adoptat de Senat, liderii coalitiei majoritare din Parlament s-au intalnit vineri pentru a gasi o solutie.

Kelemen Hunor, deranjat de schimbarile din Legea offshore

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, s-a declarat deranjat de modificarile de la o zi la alta aduse Legii offshore, afirmand ca nu au existat explicatii sau argumente rationale, financiare, motiv pentru care a cerut retrimiterea in comisiile de specialitate. Liderul UDMR spune ca de la Senat la Camera legea a fost modificata substantial cu privire la deductibilitatile si taxele suplimentare. El a adaugat ca resursele de gaz din Marea Neagra vor putea asigura independenta egernetica de Rusia pentru Romania si mai multe tari din Europa Centrala, iar acesta este motivul bataliei uriase.

Liderul UDMR, deranjat de schimbarile de la o zi la alta din Legea offshore: Nu era vorba de o nuantare mica

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, s-a declarat deranjat de modificarile de la o zi la alta aduse Legii offshore, afirmand ca nu au existat explicatii sau argumente rationale, financiare, motiv pentru care a cerut retrimiterea in comisiile de specialitate.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2311 seconds )