Libnet.ro
UNICEF

07:00

Un mare retailer din Romania creste salariile angajatilor

Antena3 Antena3,
Un mare retailer din Romania creste salariile angajatilor

Kaufland va majora veniturile angajatilor sai la 3. 300 lei brut, ceea ce inseamna un venit net de 1. 941 lei, de aceasta majorare urmand sa beneficieze toti cei peste 15. 000 de salariati. Venitul minim al. continuă pe Antena3

Pui de lup, surprins in apropierea unui mare oras din Romania FOTO

Un pui de lup a fost fotografiatin apropiere de Baia Mare,pe Valea Zidanca din Groapele Chiuzbaii. Groapele Chiuzbaii se afla la aproximativ 20 de kilometri de Baia Mare, fiind o zona.

Un mare retailer creste semnificativ salariile angajatilor din Romania

Deficitul de forta de munca cu care se confrunta aproape toti angajatorii din Romania a determinat unul dintre cei mai mari retaileri din tara noastra sa ia in calcul nu numai majorarea salariilor, ci chiar dublarea lor.

Darius Valcov: Bancile nu vor pleca din Romania. Profitul va fi cu 20-30% peste media UE

Consilierul premierului pe probleme economice, Darius Valcov, considera ca bancile nu intentioneaza sa renunte la operatiunile din Romania, chiar daca profitul lor nu va mai fi de trei ori mai mare decat.

LAZEA (BNR): Societatile de administrare ale Pilonului II se gandesc sa se retraga din Romania

Marea majoritate, daca nu cumva toate, din cele sapte societati ale Pilonului II de pensii administrate privat, se gandesc sa se retraga din Romania, in conditiile in care Guvernul le cere acestora majorari de capital de circa 800 milioane euro in acest an, o suma de doua ori mai mare decat suma tuturor comisioanelor brute incasate in ultimii 11 ani, a afirmat, astazi, economistul-sef al Bancii Nationale a Romaniei BNR), Valentin Lazea.

Cinemax vrea sa investeasca pana la 30 milioane euro in 7 cinematografe din Romania in urmatorii 3 ani

Cinemax, cel mai mare lant de cinematografe multiplex din Slovacia, a anuntat inca din toamna anului trecut ca va intra pe piata din Romania. Primul cinematograf va fi inaugurat pana in luna iunie a acestui an, in Veranda Mall, insa pe termen lung.

Cea mai mare gradinita din tara si-a deschis portile in sectorul 4 al Capitalei - VIDEO

Cea mai mare gradinita din tara si-a deschis portile in sectorul 4 al capitalei. De la 1 martie, 500 de copii vor merge zilnic in noul spatiu, amenajat dupa o investitie de peste doua milioane de.

Prognoza sumbra pentru justitia din Romania: ce a spus Toni Neacsu, avocatul Bombonicai

Toni Neacsu este un personaj destul de controversat in politica din Romania, iar noile afirmatii despre modificarile aduse legilor justitiei iti vor ridica si mai multe intrebari despre avocatul condamnat definitiv. Toni Neacsu a ajuns in lumina reflectoarelor din pozitia de avocat al Bombonicai Prodan, fosta sotie a lui Liviu Dragnea. Neacsu a aparat-o in [] .

LUCIAN ANGHEL, BVB: Perspectivele economice din Romania trebuie sa ne ingrijoreze

Scaderea puternica pe bursa, semnalata anul trecut, arata ca perspectivele economice din Romania trebuie sa ne ingrijoreze.

Asociatia Procurorilor din Romania apara Ordonanta lui Tudorel Toader

Asociatia Procurorilor din Romania, condusa de procurorul Elena Iordache, considera ca modificarile aduse de OUG 7 raspund solicitarilor magistratilor. De asemenea, APR indeamna la calm si la echilibru, se ar.

Valentin Lazea, BNR: Fondurile de pensii se gandesc sa se retraga din Romania. Dupa OUG 114, conditiile din piata li se par oneroase

Majoritatea administratorilor de pensii private din Romania iau in calcul varianta retragerii din piata, in conditiile in care asa-zisa Ordonanta a Taxelor OUG 114) ar forta companiile sa faca majorari de capital in valoare de 800 milioane euro, de.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )