Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ce spune raportul Finantelor la trei luni: Este gri/rosu. Daca se cheltuia cat trebuia, deficitul era mult mai mare

Hotnews Hotnews,
 Ce spune raportul Finantelor la trei luni: Este gri/rosu. Daca se cheltuia cat trebuia, deficitul era mult mai mare

Desi au venit datele privind situatia la 4 luni, Finantele au publicat situatia pe primul trimestru intr-un raport. Este rosu si la venituri si la cheltuieli. Potrivit documentului, veniturile au fost mai mici cu 3,7% decat au programat autoritatile in primul trimestru din acest an. La fel cu cheltuielile, cu 5,8% mai mici, rezultand o suma de aproape 5 miliarde lei neutilizata. Daca se utilizau acesti bani, vorbeam de un deficit bugetar de peste 1%, cam cat e acum, la 4 luni. Daca se realizau si veniturile, atunci era de 0,74%. in final, a fost de 0,54%, dupa nerealizarea veniturilor si cheltuielilor programate. continuă pe Hotnews

Ce spune ministrul Finantelor despre impozitarea IT-istilor

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici sustine ca scutirea de impozit pentru cei care lucreaza in industria IT este o masura buna, iar Finantele vor sa o extinda si la alte industrii.

ROBOR la trei luni a stagnat la 3,24%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,24%, aceiasi valoare inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a stagnat la 3,24%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,24%, aceiasi valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a scazut la 3,24%

Indicele ROBOR la 3 luni a coborat la 3,24%, fata de 3,25%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )