Libnet.ro
UNICEF

21:30

Carnea de porc s-ar putea scumpi din cauza cererii din China.

România Liberă România Liberă,
Carnea de porc s-ar putea scumpi din cauza cererii din China.

Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) si institutia similara din China vor semna, cu prilejul vizitei premierului Li Keqiang in Romania, doua protocoale ce vizeaza exporturi de carne de porc congelata si de bovine pentru reproductie. Potentialele comenzi ale companiilor din China ar urma sa mareasca cererea de carne de porc, in conditiile in care, de la 1 ianuarie 2014, piata comunitara se va deschide livrarilor de carne de porc din Romania. Acestea . continuă pe România Liberă

Traficul spre si in statiunea Harghita Bai se desfasoara cu dificultate, din cauza ninsorii

Circulatia rutiera spre si in statiunea Harghita Bai se desfasoara cu dificultate, luni, din cauza ninsorii viscolite, mai multi soferi care au ramas cu masinile blocate in zapada fiind ajutati de jandarmii montani, informeaza Mediafax.

Circulatia spre si in statiunea Harghita Bai se desfasoara cu dificultate din cauza ninsorii viscolite

Circulatia rutiera spre si in statiunea Harghita Bai se desfasoara cu dificultate, luni, din cauza ninsorii viscolite, soferii ramasi blocati cu masinile in zapada fiind ajutati de jandarmi montani,.

Slovenia: Ministrul Sanatatii, Tomaz Gantar, a demisionat din cauza masurilor de austeritate

Tomaz Gantar, ministrul sloven al Sanatatii, a demisionat, luni, din cauza masurilor de austeritate, relateaza AFP. Pur si simplu, nu exista o solutie pentru sistemul de sanatate care sa satisfaca.

Prima furtuna de zapada a provocat haos in trafic. Sute de accidente, din cauza ninsorilor abundente

Prima furtuna de iarna a sezonului a venit mult mai devreme decat era asteptata, in vestul Statelor Unite. Sute de accidente au fost raportate din cauza ninsorilor abundente. Iar in est, americanii au parte de.

Vaslui: Concertul lui DJ Morris la un bal al bobocilor, oprit din cauza dansatoarelor prea dezbracate

Directoarea Colegiului Economic Anghel Rugina din Vaslui a intrerupt recitalul cantaretului DJ Morris, sustinut cu ocazia Balului Bobocilor, din cauza vestimentatiei sumare si a miscarilor deochate ale.

Traseele turistice din Fagaras, inchise din cauza riscului de avalanse: Stratul de zapada a atins 44 de cm la Balea Lac (VIDEO)

Traseele turistice din muntii Fagaras au fost inchise din cauza riscului de producere a avalanselor. La Balea Lac, stratul de zapada a ajuns la 44 de centimetri, in timp ce la Paltinis, omatul era de 36 de.

Traseele turistice din Fagaras, inchise din cauza zapezii.

Traseele turistice din Muntii Fagaras au fost inchise din cauza riscului de producere a avalanselor, dupa ce stratul de zapada de la Balea Lac a depasit 44 de centimetri si continua sa ninga. Stratul de zapada a fost masurat la ora 14. Atunci se inregistrau 44 de centimetri de zapada si va continua sa ninga pana maine marti -n. r. Temperaturile in zona Balea vor scadea, in noaptea de luni spre marti, pana la minus 8 - minus 10 grade Celsius, au declarat reprezentantii CMR. Potrivit .

Prima furtuna de zapada a provocat haos in traficul din SUA. Sute de accidente, din cauza ninsorilor abundente

Prima furtuna de iarna a sezonului a venit mult mai devreme decat era asteptata, in vestul Statelor Unite. Sute de accidente au fost raportate din cauza ninsorilor abundente. Iar in est, americanii au parte de.

O cursa ce trebuia sa plece din Cluj-Napoca spre Munchen, anulata din cauza cetii dense

O cursa ce trebuia sa plece de pe aeroportul din Cluj-Napoca spre Munchen a fost anulata, sambata dimineata, din cauza cetii dense. in oras si pe aeroport, ceata impiedica vizibilitatea, nefiind posibile.

Campusul Universitatii Yale, inchis din cauza unui individ inarmat

Campusul Universitatii Yale, din Connecticut, a fost inchis, luni dimineata, dupa ce Politia a primit un telefon anonim care anunta prezenta unui barbat inarmat. Politia universitatii si echipe.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )