Libnet.ro
UNICEF

20:30

Milioane de oua retrase de pe pietele europene

Adevărul Adevărul,
Milioane de oua retrase de pe pietele europene

Autoritatea sanitar veterinara din Polonia a retras vineri de pe piata aproximativ 4,3 milioane de oua contaminate cu un antibiotic, la cateva zile dupa ce alte 73. 000 de oua provenite din Olanda au fost scoase de pe rafturile supermarketurilor din Germania, transmite AFP. continuă pe Adevărul

Milioane de oua, retrase de pe pietele europene

Autoritatea sanitar-veterinara din Polonia a retras vineri de pe piata aproximativ 4,3 milioane de oua contaminate cu un antibiotic, la cateva zile dupa ce alte 73. 000 de oua provenite din Olanda au fost scoase de pe rafturile supermarketurilor din Germania, transmite AFP.

ALERTA SANITARA! 4,3 milioane de oua au fost retrase de pe piata: CONTAMINARE fara precedent

Autoritatea sanitar veterinara din Polonia a decis vineri sa retraga de pe piata aproximativ 4,3 milioane de oua contaminate cu antibiotice, la cateva zile dupa ce 73. 000 de oua provenite din Olanda au fost.

Oua contaminate cu antibiotice, retrase de piata

Autoritatea sanitar veterinara din Polonia a decis, ieri, sa retraga de pe piata aproximativ 4,3 milioane de oua contaminate cu antibiotice, la cateva zile dupa ce 73. 000 de oua provenite din Olanda au fost retrase de la comercializare in Germania, transmite AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2643 seconds )