Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi date privind epidemia de pesta porcina: Ce sume de bani trebuie platite ca despagubiri pentru porcii ucisi (FOTO)

B1 B1,
Noi date privind epidemia de pesta porcina: Ce sume de bani trebuie platite ca despagubiri pentru porcii ucisi (FOTO)

Noi date facute publice joi de catre Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) arata ca virusul peste porcine s-a raspandit in 10 judete din Romania, fiind afectate. continuă pe B1

Se poate consuma carnea unui porc infestat cu PESTA PORCINA? Ce PERICOL MAJOR reprezinta epidemia care a cuprins toata Romania

Pesta porcina s-a raspandit cu repeziciune in Romania. Multi dintre gospodari prefera sa sacrifice decat sa piarda animalele in cazul in care un focar de pesta porcina africana este confirmat in aprop.

Adevarul despre pesta porcina. Date naucitoare de la Uniunea Europeana despre ce se intampla in Romania

Radu Tudor a prezentat, marti, la Punctul de intalnire, harta cu judetele afectate de pesta porcina. Cele mai multe judete in care boala lovit se afla in estul si sud-estul Romaniei, insa si in.

Noi focare de pesta porcina africana descoperite in judetul Constanta. Urmeaza uciderea porcilor

Noi focare de pesta porcina africana au fost confirmate in judetul Constanta. Centrul Local de Combatere a Bolilor a luat decizia uciderii porcilor.

Klaus Iohannis, reactie privind pesta porcina africana

Presedintele Klaus Iohannis a cerut Guvernului sa adopte de urgenta masurile pentru stoparea cresterii numarului focarelor de pesta porcina africana. Redam mai jos continutul integral al.

Pesta porcina, o epidemie greu de controlat

Ultima situatie privind cazurile de pesta porcina africana, data publicitatii de Petre Daea, Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, arata ca zece judete au fost afectate si in alte doua exista suspiciuni privind exis-tenta acestei boli.

Petre Daea: in Romania, nu exista niciun specialist in pesta porcina africana! Pana acum au fost sacrificati peste 120.000 de porci

Dezvaluire socanta a ministrului Agriculturii! Pe cand focarul de pesta porcina se intinde in aproape toata tara, Petre Daea a spus, marti, ca la noi in tara nu exista specialisti care sa trateze o.

Ce se intampla daca un om consuma carne de porc infestata cu pesta porcina. Declaratia unui cunoscut medic veterinar

Sorin Minea, un cunoscut medic veterinar, care e implicat de ani de zile in industria alimentara, a oferit la Antena 3 mai multe detalii despre pesta porcina africana si care sunt efectele ei. Pesta porcina.

Dupa pesta porcina, o noua boala ameninta Romania: Pesta Micilor Rumegatoare. Masuri de prevenire

Dupa ce pesta porcina a pus stapanire pe numeroase judete din tara si a dus la uciderea a sute de mii de animale, o noua boala ameninta tara: Pesta Micilor Rumegatoare PMR).

REVOLTATOR! Porci morti surprinsi pe raul Mures in plina EPIDEMIE DE PESTA PORCINA (FOTO)

Cadavrul unui porc care plutea in plina epidemie de pesta porcina africana pe raul Mures, in apropiere de Arad, a fost ridicat miercuri de pompieri. Lesul a fost preluat ulterior de DSVSA, care a.

Pesta porcina ingroapa agricultura. Cifrele care confirma dezastrul

Disperati ca isi pierd singura avere, oamenii isi taie porcii sanatosi inainte ca pesta porcina africana sa ajunga la ei. in timp ce focarele se extind cu rapiditate in Romania, bulgarii se uita.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2439 seconds )