Libnet.ro
UNICEF

20:00

Rusia interzice importul de bovine si carne de vita din Romania, invocand boala vacii nebune

B1 B1,
Rusia interzice importul de bovine si carne de vita din Romania, invocand boala vacii nebune

Autoritatea sanitar-veterinara rusa Roselhoznadzor) a dispus, marti, interzicerea importurilor de bovine, carne de vita si produse derivate din Romania, din cauza encefalopatiei spongiforme bovine, informeaza. continuă pe B1

Rusia interzice importul de bovine si carne de vita din Romania, invocand boala vacii nebune. Presedintele ANSVSA: Exista suspiciune de caz atipic la o singura carcasa

Autoritatea sanitar-veterinara rusa a dispus, marti, interzicerea importurilor de bovine, carne de vita si produse derivate din Romania, din cauza encefalopatiei spongiforme bovine. Presedintele ANSVSA, Vladimir Manastireanu, a declarat pentru agentia Mediafax ca exista o suspiciune de caz atipic depistat la o singura carcasa.

VIDEO Rusia interzice importul de bovine si carne de vita din Romania, invocand boala vacii nebune. Presedintele ANSVSA: Exista suspiciune de caz atipic la o singura carcasa

Autoritatea sanitar-veterinara rusa a dispus, marti, interzicerea importurilor de bovine, carne de vita si produse derivate din Romania, din cauza encefalopatiei spongiforme bovine. Presedintele ANSVSA, Vladimir Manastireanu, a declarat pentru agentia Mediafax ca exista o suspiciune de caz atipic depistat la o singura carcasa.

Rusia interzice importul de bovine si carne de vita din Romania, invocand boala vacii nebune. ANSVSA: Exista suspiciune de caz atipic la o carcasa

UPDATE:23:42: Presedintele ANSVSA Vladimir Manastireanu a declarat marti seara, dupa ce Rusia a anuntat interzicerea importurilor de carne de vita din Romania invocand boala vacii nebune - ca exista o .

LOVITURA data Romaniei. Rusia INTERZICE importul de bovine si carne de vita de la noi

Autoritatea sanitar-veterinara rusa Roselhoznadzor) a dispus, marti, interzicerea importurilor de bovine, carne de vita si produse derivate din Romania, din cauza encefalopatiei spongiforme bovine, informeaza.

Rusia a decis sa interzica importurile de carne de vita din Romania pe motiv ca produsele ar contine boala vacii nebune

Autoritatea sanitar-veterinara Roselhoznadzor, din Rusia, a sistat, marti seara, importurile de bovine, carne de vita, precum si pentru alte produse derivate din Romania, indicand prezenta encefalopatiei spongiforme bovine, cunoscuta sub numele de boala vacii nebune, informeaza agentia Itar-Tass.

Rusia interzice importul de bovine din Romania, sub pretextul bolii vacii nebune

Autoritatea sanitar-veterinara rusa a interzis, marti,importurile de bovine din Romania, invocand boalavacii nebune. in replica, presedintele ANSVSA, Vladimir Manastireanu, a declarat, pentru Mediafax,ca exista o suspiciune de caz atipic depistat la o singura carcasa.

Rusia a interzis importurile de carne de bovine din Romania pe motiv ca ar contine boala vacii nebune

Autoritatea sanitar-veterinara Roselhoznadzor din Rusia a sistat importurile de bovine, carne de vita, precum si pentru alte produse derivate din Romania, indicand prezenta encefalopatiei spongiforme bovine, cunoscuta sub numele de boala vacii nebune, informeaza agentia Itar-Tass.

ING Bank se alatura Consiliului Patronatelor Bancare din Romania

Consiliul Patronatelor Bancare din Romania CPBR), organizatia patronala a sectorului bancar romanesc, a aprobat in sedinta Consiliului Director de ieri primirea in calitate de membru a ING Bank Romania, marcand astfel prima extindere a organizatiei de la infiintarea sa la sfarsitul lunii aprilie.

IMM-urile din Romania percep pozitiv Cloud Computing-ul

IMM-urile din Romania au incredere in Cloud Compunting, il percep ca pe una dintre tendin and tele de top din IT in urmatorii cinci ani and si considera ca este un ingredient-cheie in eficientizarea afacerii, potrivit unui studiu Intel privind percep and tia intreprinderilor Mici and si Mijlocii din Romania despre Cloud Computing.

Cele mai noi camere de supraveghere ACTi au ajuns in magazinele din Romania

Cele mai noi camere de supraveghere de la ACTi Corporation Taiwan au ajuns in magazinele de specialitate din Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2502 seconds )