Libnet.ro
UNICEF

05:00

Rusia a interzis importul de carne procesata din Republica Moldova

B1 B1,
Rusia a interzis importul de carne procesata din Republica Moldova

Serviciul Federal de Supraveghere Veterinara si Fitosanitara din Rusia a decis interzicerea importului de carne procesata din Republica Moldova incepand cu 5 iulie. Autoritatile au invocat incalcarea. continuă pe B1

Rusia a interzis importul de carne procesata din Republica Moldova

Serviciul Federal de Supraveghere Veterinara si Fitosanitara din Rusia a decis interzicerea importului de carne procesata din Republica Moldova incepand cu 5 iulie, invocand incalcarea cerintelor fitosanitare ale Uniunii Vamale de catre companiile moldovenesti.

Rusia interzice importul de carne procesata din Republica Moldova

Serviciului federal de supraveghere veterinara si fitosanitara din Federatia Rusa Rosselhoznadzor) a decis interzicerea importului de carne procesata din Republica Moldova, incepand cu data de 5 iulie. Rusia a.

Rusia interzice importul de carne procesata din Republica Moldova

Serviciul federal de control veterinar si fitosanitar de la Moscova anunta ca de la 5 iulie va permite exportul pe piata ruseasca doar a carnii in stare cruda, pe motiv ca firmele din tara noastra nu respecta cerintele fitosanitare ale Uniunii Vamale si ca ar face reexport de carne din UE.

Basescu a decorat un academician din Republica Moldova, doua drapele de lupta si o revista militara

Academicianul Ion Dediu din Republica Moldova a fost decorat de presedintele Traian Basescu, presedintele Romaniei oferindu-i Ordinul National Pentru Merit - in grad de Comandor. De asemenea, Traian Basescu a decorat Drapelul de lupta al Universitatii Nationale de Aparare Carol I, Drapelului de lupta al Batalionului 26 Vanatori de Munte Avram Iancu si o revista militara.

Rusia interzice importul de produse din carne din Republica Moldova

Serviciul federal de control veterinar si fitosanitar de la Moscova anunta ca de la 5 iulie va permite exportul pe piata ruseasca doar a carnii in stare cruda, pe motiv ca firmele din tara noastra nu respecta cerintele fitosanitare ale Uniunii Vamale.

Cine este singurul candidat la Bacalaureat din Republica Moldova cu 10 pe linie

Catalina Puzur este absolventa a Liceului Mihai Eminescu din Chisinau, clasa francofona cu profil real, si este, deocamdata, singurul tanar din Republica Moldova care a reusit performanta de a lua 10 pe linie la Bacalaureat.

Rusia interzice importul de bovine din Romania, sub pretextul bolii vacii nebune

Autoritatea sanitar-veterinara rusa a interzis, marti,importurile de bovine din Romania, invocand boalavacii nebune. in replica, presedintele ANSVSA, Vladimir Manastireanu, a declarat, pentru Mediafax,ca exista o suspiciune de caz atipic depistat la o singura carcasa.

Romania acorda 5.000 de burse in acest an pentru tinerii din Republica Moldova

Statul roman a facut publica oferta de burse pentru cetatenii Republicii Moldova, in anul academic 2014-2015, in temeiul Protocolului de colaborare intre Ministerul Educatiei al Republicii Moldova si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului din Romania, transmite IPN.

10 institutii din Republica Moldova desfasoara proiecte de eficienta energetica de 23 de milioane de lei

Fondul pentru Eficienta Energetica a semnat cu 10 institutii publice din Moldova contracte de finantare pentru proiecte de eficienta energetica. Costul total al proiectelor este de 23 de milioane de lei. 80% din bani sunt oferiti de catre UE, sub forma de grant, iar 20% din cheltuieli sunt acoperite din fondul institutiilor publice care au trecut de selectia de dosare.

intre mimetism birocratic si schimbare de paradigma, alegeti schimbarea paradigmei Educatiei! Scrisoare deschisa, doamnei ministru al Educatiei din Republica Moldova

Pe romaneste, leapfrogging concept din business, dar si din dezvoltare durabila), are ca echivalent arderea etapelor. Sunt clipe astrale in viata organizatiilor si natiunilor cand, cu viziune si curaj, acestea pot marca progrese spectaculoase, facand transformari istorice in locul pasilor cuminti, liniare. Acum este clipa astrala a Republicii Moldova, cand poate schimba paradigma Educatiei, asa cum Romania n-a facut-o, din 1989 incoace.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )